Samsung představí řadu Galaxy A pro rok 2020 už 12. prosince

8
Samsung představí řadu Galaxy A pro rok 2020 už 12. prosince
  • Oznámila to vietnamská pobočka
  • Nejspíše bude uveden Galaxy A51 a A71

I když se pozornost logicky upírá na ty nejdražší modely, velký podíl na prodejích mají základní smartphony. U Samsungu to je již tradičně řada Galaxy A. Její oficiální představení pro další rok poněkud s předstihem oznámila vietnamská pobočka společnosti, která přidala i krátké propagační video. V něm si můžeme prohlédnout i letmý náznak designu budoucích produktů.

Zatím není jasné, jaké konkrétní modely se 12. prosince představí. Soudě dle množství úniků a nápadné podobnosti designu to ale s nejvyšší pravděpodobností bude Galaxy A51a také možná i Galaxy A71.

Diskuze ke článku
Lukes
By me zajimalo, jestli se konecne vrati ke sklu jako u A5 2016, 2017 a bude ip68, nebo bude zase ten social glastic, pseudo sklo - spise laciny plast, strasny material, chytl jsem do ruky A40, A50 a strasne.. Dodnes mam v supliku A5 2016 a kdyz clovek chytne tento poctivy kousek do ruky a treba letosni A50 (ma ho mati), tak se smeji "hodiny" vkuse, strasne..
Carda
Půjdou aspoň rozeznat od těch současných? Když jsem byl teď nedávno v datartu tak jsem nějaký uchopil a zjistil jsem že to je nějaký předražený levný šmejd ale nedal se rozeznat od nějakého toho dražšího šmejdu :D
rrr
Nechapu co tim Samsung sleduje, aby S11 vypadala stejne jako nejak levna rada A. Top modely by mely vypadat odlisne a premiove, kdyz jsou tak drahy.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze