Odhaluje se podoba Samsungu Galaxy A71. Bude mít displej s průstřelem

aktualizováno
9
Odhaluje se podoba Samsungu Galaxy A71. Bude mít displej s průstřelem
  • Budoucí Samsung bude osazen procesorem Snapdragon 675
  • Benchmark prozradil zbrusu nový Android 10
  • Na zadní straně mají být čtyři fotoaparáty

Aktualizováno 22. 11. 2019

Chystaný Samsung Galaxy A71 se vykresluje podrobněji. Díky @OnLeaks známe pravděpodobný vzhled, který není nepodobný Galaxy A51. Větší A71 však bude mít 6,7palcový AMOLED displej s Full HD rozlišením a čtečkou otisků prstů. Displej bude mít malý kruhový výřez ve stylu řady Galaxy Note10, přičemž celkové rozměry telefonu mají být 163,5 × 76 × 7,9 milimetrů. Hardware Samsung nijak zásadně vylepšovat nebude a novinku osadí Snapdragonem 675 s 8GB operační pamětí.

Samsung Galaxy A71
Samsung Galaxy A71

Pokud jde o fotoaparáty, nebude jich na těle telefonu zrovna málo. Hlavní zadní snímač má nabídnout 48megapixelové rozlišení, přičemž bude doplněn 12megapixelovým ultraširokoúhlým objektivem, 2megapixelovým teleobjektivem a nakonec ještě senzorem ToF. Čelní fotoaparát má pořizovat selfies v až 32 megapixelech. Baterie bude mít kapacitu 4 500 mAh, nebude chybět USB-C, 3,5mm jack a dle očekávání bude software svěřen do rukou Androidu 10 s nadstavbou One UI 2.0. Premiéra by měla proběhnout zkraje roku 2020.

Původní informace z 30. 8. 2019

V databázi Geekbench se objevil do budoucna chystaný Samsung Galaxy A71 pod označením SM-A715F. Výpis nastínil například procesor Snapdragon 670, tedy stejný jako je v současném modelu Galaxy A70. Výkonnostní ohodnocení je však o něco lepší a je možné, že nakonec se v Galaxy A71 objeví spíše Snapdragon 7xx. Nebylo by to prvně, kdy se v benchmarku objevil nepřesný typ procesoru. Na každý pád bude procesor spjatý s 8GB operační pamětí.

Samsung Galaxy A71

V další výbavě má být nejnovější Android 10, což není velké překvapení. Samsung Galaxy A71 totiž bude představen nejdříve na přelomu roku. Z předchozích spekulací víme, že by měl nabídnout hlavní 48megapixelový fotoaparát, doplněný o 12megapixelový teleobjektiv s možností dvojnásobného bezztrátového přiblížení. Sestavu fotoaparátů doplní 16megapixelový ultraširokoúhlý objektiv a nakonec také senzor ToF.

Diskuze ke článku
Absolut NoFak
Otázka spíš zní, jestli kdy nabídne nějaký jiný Android než 10.
Nyte
Hlavně, když nebude mít ten odporný výřez. Takhle mi musí Jéčko vydržet do příštího roku.
Klavdiya Brodovich
Klavdiya Brodovich
http://MooXi.net - skvělý projekt pro dospělé, kteří chtějí najít sexuálního partnera
Pepa Pepa
Pepa Pepa
Takový decentní průstřel (jako v případě Note 10) mi ale vůbec nevadí. I když Note 10 je mi svými ostřeji řezanými rysy sympatičtější.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze