Samsung představí nové tablety z řady Tab S3 v září

11

Kolumbijská pobočka Samsungu potvrdila, že se již v září můžeme těšit na nové tablety z řady Tab S3. O těch se začalo spekulovat v červnu, kdy informátor Evan Blass odhalil podobu i předpokládanou výbavu. Brzký příchod napovídá také certifikační úřad TENAA, který odhaluje finální podobu jednoho z tabletů.

V září se můžeme těšit na spoustu novinek, mezi nimi nebude chybět ani nová generace tabletů od Samsungu. Ty ponesou modelové označení Tab S3 a designově by se neměly příliš lišit od modelové řady Tab S2. O tabletech se začalo spekuloval již v červnu, dnes již víme, že se můžeme těšit na zářijovou premiéru. Potvrdila to přímo zahraniční pobočka společnosti Samsung.

TIP: Unikají tablety Samsung Galaxy Tab S3: nabídnou Snapdragon 652

Samsung Galaxy Tab S3

Brzký příchod na trh navíc potvrdil také certifikační úřad TENAA, který mnohdy odhaluje novinky krátce před oficiálním představení výrobcem. Z dříve uniklých informací můžeme připomenout, že dočkat bychom se měli dvou variant lišících se velikostí displeje typu Super AMOLED. Půjde o osmipalcovou verzi a variantu s úhlopříčkou displeje 9,7 palce, přičemž v obou případech se počítá s rozlišením 2 048 × 1 536 pixelů. Interní 32GB paměť pak bude rozšiřitelná paměťovými kartami.

Tab S3 na fotkách certifikačního úřadu TENAA

Zdroje: gsmarena.com, samsung.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
ANO
Jen 32GB pameti? To je celkem malo ne? Nejde snad o toy tablet s androidem ne? Ty uz se snad ani nevyrabi nebo jo? Kdyz za litr clovek sezene plnotucny windows tablet, tak se tomu uz neda konkurovat, uz jsem nevidel pekne dlouho predstaveny novy detsky tablet s androidem. Uz se jen vyprodavaji skladove zasoby. Takze uprimne nevim co je horsi, jestli samsung s krizkem po funuse predstavuje nejaky predrazeny (za vic jak petikilo) androidi tablet nebo jestli do noveho tabletu s windows dali jen 32GB uloziste .... ikdyz proc ne, ale jak rikam, takovy tablet stoji litr, samsung litr stat nebude ani omylem.
ICE
Jestli bude mít tak mizernou baterku jako S2, tak si to může strčit za klobouk. Právě výdrží baterky je iPad jedinečný
Petr
a nebude to jen prejmenovana revize S2, kterou vydali asi pred mesicem?:-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze