Unikají tablety Samsung Galaxy Tab S3: nabídnou Snapdragon 652

4

V letošním roce se s největší pravděpodobností setkáme s další generací tabletů od Samsungu. Ty se opět zařadí do střední třídy a letos by mohly již konečně posloužit pro většinu běžné práce. Pod kapotou se totiž zřejmě objeví výkonný procesor Snapdragon 652.

Dnes se poprvé můžeme podívat na pravděpodobnou podobu chystaných tabletů Samsung Galaxy Tab S3. O únik fotografií se postaral známý Evan Blass a k dispozici jsou také přibližné informace o výbavě. Dočkat bychom se měli dvou variant lišících se velikostí displeje typu Super AMOLED. Půjde o osmipalcovou verzi a variantu s úhlopříčkou displeje 9,7 palce, přičemž v obou případech se počítá s rozlišením 2 048 × 1 536 pixelů. Radost by tablety měly udělat všem uživatelům, neboť se pod kapotou počítá s výkonným procesorem Snapdragon 652, 3GB operační pamětí a grafickým akcelerátorem Adreno 510.

Přečtěte si: Recenze Samsung Galaxy Tab A 9.7 – Za dost peněz málo muziky

Samsung Galaxy Tab S3

TIP! Samsung Gear Fit2 představen: chytrý náramek s GPS

Interní 32GB paměť pak bude rozšiřitelná paměťovými kartami. Prostředí si vezme na starost nejnovější Android 6.0 Marshmallow. Hlavní fotoaparát na zadní straně poskytne 8megapixelové rozlišení, čelní kamerka pak průměrné 2 megapixely. V tuto chvíli není zřejmé, kdy se představení nové generace tabletů dočkáme.

Zdroje: twitter.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
P8
stále není důvod prechazet z 1. generace............. Tab S2 byl propadák a tohle není nijak lepsi..... RAM mají všechny 3 generace stejnou..... a procesor taky tolik vykonu navíc neziskal ..... je videt ze tablety uz stagnují
Aaa
Hlavně mi uniká důvod, proč si kupovat již třeba tenhle (nebo s2 či s) za deset a výše tisíc, když mužů mít NVIDIA shield K1 za 5,5k a ve většině parametrů je i lepší než tyhle samsungy nebo apply a teď nemyslím vzhled... ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze