Samsung pracuje na displejích typu „SAMOLED“. Objeví se u řady Galaxy S11?

5
Samsung pracuje na displejích typu „SAMOLED“. Objeví se u řady Galaxy S11?
  • Nový druh displeje by měl nabídnout vyšší obnovovací frekvenci
  • Údajně se nejedná o alternativní označení obrazovky typu Super AMOLED

Holandský server letsgodigital.nl, který se specializuje na čerstvě zveřejněné patentové nákresy, natrefil při brouzdání databázemi jednotlivých patentových úřadů na poměrně zajímavou informaci, která se bude pravděpodobně týkat připravované řady Samsung Galaxy S11.

SAMOLED

V databázi Korejského úřadu pro duševní vlastnictví se totiž nedávno objevila registrace ochranné známky „SAMOLED“ evidované v sekci mobilních displejů. Předchozí řada Galaxy S10 je vybavena takzvanými Dynamic AMOLED displeji, tedy OLED panely s podporou HDR10+ a jemností až 550 pixelů na palec u Galaxy S10. Nový SAMOLED bude zjevně pokračovatelem této technologie. Zároveň máme informace, že by se nemělo jednat pouze o nové označení dříve představené technologie Super AMOLED. Jednou z nejzásadnějších novinek, se kterými se v podstatě již počítá, je vyšší obnovovací frekvence, která se v poslední době stala velmi populární a 90Hz displejem disponuje například Pixel 4 (XL) či OnePlus 7 Pro.

Známý „leakster“ Ishan Agarwal se na svém twitterovém účtu zase nechal slyšet, že budou Galaxy S11 nabízeny v černé, šedé a modré barevné variantě, zatímco cenově dostupnější Galaxy S11e bude k dispozici v modré, šedé a růžové. S představením řady Galaxy S11 by mělo dojít rovněž k odhalení nových bezdrátových sluchátek Galaxy Buds, jejichž první generaci jsme chválili za kvalitní zvukové podání i slušnou výdrž.

Diskuze ke článku
Absolut NoFak
Tak to všem Tcamstcunk VYPÁLÍ rybník.
Carda
Tak hlavní je že je nudloidní že? nudlomilové.
Carda
Už nevím co to tu píšu pizzu přece nežeru ta má displej 16:9 , ale žeru jen nudle a to k snídani nudle s tvarohem k obědu nudle s mákem a k večeři nudle s kečupem žeru nudle každý den celý rok

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze