Samsung odhaluje nové příslušenství pro Galaxy S10

Samsung odhaluje nové příslušenství pro Galaxy S10
  • Samsung představuje nové příslušenství vytvořené speciálně pro jeho nejnovější modely Galaxy S10, S10+ a S10e
  • K dispozici budou nejrůznější materiály, barvy a varianty provedení

Zadní kryt LED Cover

Novinkou je mezi příslušenstvím zadní kryt LED Cover, který si vás získá originálními světelnými efekty a přizpůsobitelnými ikonami na zadní straně telefonu. Jde o zcela nové designové provedení. Zadní kryt LED Cover je k dispozici v černé a bílé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 1 290 Kč.

LED Cover

Kožené pouzdro Leather Cover

Druhou novinkou je luxusně zpracované kožené pouzdro Leather Cover vyrobené z telecí kůže a doplněné kovovými tlačítky. K dispozici je až v sedmi barvách – černé, bílé, šedé, zelené, žluté, námořnické modré a červené. Součástí pouzdra je i praktická kapsička na kartu, kterou najdete vevnitř. Doporučená maloobchodní cena je 1 190 Kč.

Leather Cover

Powerbanka s bezdrátovým nabíjením

Pokud jste často na cestách, určitě oceníte možnost bezdrátového dobíjení, které vám umožní nová powerbanka. Nabízí větší svobodu při nabíjení vašeho telefonu a současně umožňuje dobíjet dvě zařízení najednou. Díky technologii Fast Wireless Charging a kapacitě 10 000 mAh nabijete zařízení rychle. K nabíjení můžete v případě potřeby samozřejmě použít i kabel. K dispozici je ve stříbrné a růžové barvě za doporučenou maloobchodní cenu 1 290 Kč.

poewrbank

Průhledné flipové pouzdro Clear View Cover

Praktické průhledné flipové pouzdro Clear View Cover vám umožňuje prohlížet oznámení a ovládat hudbu bez nutnosti jeho otevření. Na výběr máte z černého, bílého a žlutého barevného provedení. Doporučená maloobchodní cena je 1 290 Kč.

Clear View Cover

Flipové pouzdro LED View Cover

Pohodlné flipové pouzdro LED View Cover se rozsvítí vámi zvolenými LED ikonami a upozorní vás na důležité notifikace. Jeho součástí je také praktická kapsička na kartu schovaná na vnitřní straně. Vybírat můžete mezi černou, bílou a pro modely S10 a S10 i zelenou barvou. Doporučená maloobchodní cena flipového pouzdra LED View Cover je 1 490 Kč.

LED View Cover

Ochranný zadní kryt Protective Standing Cover

Vysoce odolný ochranný kryt Protective Standing Cover chrání váš telefon před nárazy a pády. Díky zadnímu stojánku také umožňuje naklonit položený telefon do dvou různých úhlů pro jeho pohodlné sledování. Kryt je certifikován vojenským standardem MIL-STD-810G a ustojí tedy i drsnější zacházení. Pro model Galaxy S10e je k dispozici v modré a bílé barvě, pro Galaxy S10 a S10+ v černém nebo stříbrném provedení. Doporučená maloobchodní cena je 899 Kč.

Protective Standing Cover

Silikonový kryt Silicone Cover

Praktický, jednoduchý a na dotyk sametově hladký – to je silikonový kryt Silicone Cover. Váš telefon bezpečně ochrání a také se dobře drží. Pouzdro je dostupné v pastelových odstínech černé, bílé, modré, žluté, neonově růžové, zelené a námořnické modré. Jeho doporučená maloobchodní cena je 599 Kč.

Silicone Cover

Jednoduché pouzdro Clear Cover

Pokud chcete zachovat původní design vašeho Galaxy S10 bez zásahů, doporučujeme sáhnout po pouzdře Clear Cover. Průhledný zadní kryt nechá vyniknout barevné zpracování telefonu, pohodlně se drží a skvěle padne do ruky. K dispozici je pro modely Galaxy S10 a S10+ za doporučenou maloobchodní cenu 349 Kč.

Clear Cover

Duální bezdrátová nabíjecí podložka

Jste-li kromě některého z modelů Galaxy S10 majitelem také Samsung smart hodinek, můžete obě zařízení bez problému nabíjet společně. Duální bezdrátová nabíjecí podložka totiž dobije jak váš Galaxy S10, S10+ nebo S10e, tak i vaše hodinky Galaxy Watch Active najednou. Využívá k tomu rychlou technologii Fast Wireless Charging 2.0. Kompatibilní je ale i s celou řadou dalších zařízení, která podporují technologii bezdrátového nabíjení. V prodeji je v černé a bíle barvě a její doporučená maloobchodní cena je 2 190 Kč.

Podložka
Diskuze ke článku
Jiří
Dobrý den. Ke svému Galaxy S10+ jsem si již zakoupil Leather Cover, a můžu všem doporučit. Výborně padne do ruky, a krásně voní po pravé kůži, a celkově se telefon daleko lépe drží, a je chráněn.
LUAP
Jako nechápu ty ceny...
Teď jsem si koupil na Note 8 zadní kryt, original samsung, taková ta imitace hadry...
V Čr jsem to viděl za nějakých 500 - 600kč...
Objednal jsem z Aliexpress za tuším 95kč...
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
Power banku jsem chtěl objednat na Mallu, když měli chybu v systému a dalo se objednat téměř vše zadarmo. Bohužel ještě nebyla dostupná, tak jsem musel vzít starší generaci :D
Petr
Galaxy buds.

Teď jsem si zaregistroval s10+ (predregistrovany 6.3. ) na samsung bonus a napsalo se mi, že se na tento vyrobek nyní žádný bonus nevztahuje. Sluchátka tedy nedostanu? Má někdo nějakou zkušenost? Reklama na buds přitom pořád běží.. Dík za odpověď. Petr

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze