Samsung odhaluje některé další novinky z nadstavby One UI 3.0

Samsung odhaluje některé další novinky z nadstavby One UI 3.0
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Samsung vylepší například lištu se zástupci aplikací
  • Mnohé funkce z Galaxy Z Fold2 se objeví v Galaxy Foldu

Samsung pilně připravuje novou generace své nadstavby One UI s označením 3.0. Na vybraných trzích již probíhají testy beta verze a výrobce na některé nové funkce již patřičně upozorňuje na oficiálních stránkách. Prozatím můžeme hovořit o významných změnách v notifikační liště. Přímo skrze ni budete moci například rovnou ovládat veškeré multimediální aplikace. Panel s ovládání bude možné horizontálně posouvat a například rychle ovládat YouTube, Spotify či hudební přehrávač.

One UI 3.0

Další novinka se týká videohovorů skrze LTE, které budou mít nově náhled na celý displej a bude možné využít AR Emoji v reálném čase. V praxi tak Samsung láká na větší zábavu při videohovorech. Výrobce zmiňuje rovněž funkci Multi-window, kterou můžete znát z Galaxy Z Fold2. Funkce má být vylepšena a dostane se také do staršího Galaxy Foldu a tabletů Galaxy Tab S7 a Galaxy Tab S7+.

Starší ohebný Galaxy Fold dostane i chytrou funkci fotoaparátů. Při fotografování skrze vnitřní displej se promítaná scéna zobrazí i na venkovním displeji. Vhod přijde také pořízení selfie skrze hlavní fotoaparáty, opět jde o funkci, kterou Galaxy Fold převezme od svého nástupce. Závěrem dodejme, že v prvních zařízení se One UI 3.0 objeví zřejmě již v tomto měsíci.

One UI 3.0
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze