Samsung nově umožní deaktivovat tlačítko Bixby. Novou zkratku však nepřiřadíte

8
Samsung nově umožní deaktivovat tlačítko Bixby. Novou zkratku však nepřiřadíte
  • Samsung vyslyšel nářky majitelů S8, S8+ a Note8
  • Nově umožní deaktivovat funkci tlačítka asistenta Bixby
  • Novou zkratku ale tlačítku přiřadit nelze

Samsung Galaxy S8, S8+ a Note8 nabídnou na levém boku speciální tlačítko, které spouští hlasového asistenta Bixby. Toto tlačítko šlo svého času přeprogramovat speciální aplikací třetí strany, avšak Samsung tyto pokusy utnul a začal možnost blokovat. Nově však připustil, že ne všichni potřebují tlačítko pro rychlé spuštění asistenta, takže nově dovolí tlačítko deaktivovat. Pokud si však myslíte, že budete moci přeprogramovat dle libosti, musíme vás zklamat. Jedinou možností je funkci tlačítka zcela vypnout.

Nářky majitelů jsou vcelku pochopitelné. Pokud nekomunikují jedním z podporovaných jazyků, je jim asistent k ničemu. Při neopatrném zvednutí některého z telefonů se pak běžně stává, že majitel omylem tlačítkem asistenta aktivuje, což může být frustrující.

Pokud si přejete tlačítko deaktivovat, vyhledejte poslední aktualizaci aplikace.

Zdroj: sammobile.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Nwm
Tak to je velka skoda ze sa neda nadstavit lubuvolnu funkciu.
Petr Bašta
Petr Bašta
Co bych za UI jako je Bixby dal na mé Galaxy Note 4. Zkusil sem a je to skvělé, SiRi od Applu je sice o dva kroky dál ale i Bixby by se mi líbil, hlavně do auta.
Absolut NoFak
Hm, Samsung na dálku deaktivuje tlačítko, někdy rovnou i celý telefon. Takže zaplatíte za něco, co vám jen tak mýnixtýrnix deaktivují.
Carda
Konečně jim aspoň něco došlo i když jen z poloviny tenhle asistent má budoucnost stejnou jako SVoice :-D a stejně jako čtečka otisků vzadu a nudloidní displej.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze