Hlasový asistent Bixby je nyní k dispozici i v Česku. Bez angličtiny se ale neobejdete

5
Hlasový asistent Bixby je nyní k dispozici i v Česku. Bez angličtiny se ale neobejdete
  • Hlasový asistent Bixby je nově dostupný v dalších 200 zemích
  • Mezi nimi nechybí ani Česká a Slovenská republika
  • Bez angličtiny se ale neobejdete, podpora češtiny a slovenštiny v plánu zatím není

Samsung dnes oznámil, že hlasový asistent Bixby je nově dostupný ve více než 200 zemích po celém světě. Kromě Jižní Koreji a Spojených států se nyní mohou těšit na Bixbyho uživatelé v zemích celého světa včetně Velké Británie, Austrálie, Kanady či Jižní Afriky a hlavně také České a Slovenské republiky.

Mezi podporovanými jazyky je stále pouze americká angličtina a korejština, další jazyky se plánují zařadit postupně. O tom, zda se dočkáme i češtiny, je prozatím zbytečné spekulovat, v nabídce chybí mnoho jazyků, které konkurenční asistentky již dávno nabízí, takže se v nejbližší době určitě nedočkáme.

Bixby rozumí běžné řeči a je schopen rozpoznat, kdy kladete otázky a kdy zadáváte příkazy. Pokud například pořídíte fotografii a potom asistentovi řeknete „pošli poslední fotku mámě,“ Bixby porozumí příkazům, které se týkají různých aplikací, a bude také vědět, jakou fotografii máte na mysli a pošle ji vaší matce. Díky interaktivní technologii strojového učení pomocí neuronových sítí se Bixby bude postupem času zdokonalovat, protože se naučí rozpoznávat vaše osobní preference a způsob vyjadřování.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Nwm
Potvrzujem. Dnes rano mi prisla aktualizacia aplikacie Bixby. A hned ma to tam zacalo oboznamovat.
Martin Both
Martin Both
Také potvrzuji funkční Bixby v ČR. Jsem překvapen co všechno Bixby umí narozdíl od Ok Google mě vždycky poslechne a to i v autě když mám pušťenou hudbu. Hlasových příkazů je na tisíce je co se učit. Líbí se mi třeba funkce: udělej snímek obrazovky a pošli ho přes messenger neuvěřitelně rychlé a praktické.
Lukáš
Naprosto zbytečná funkce. Nikdy jsem hlasového asistenta nepoužíval a ani používat nebudu. Pro mě je Bixby naprostá zbytečnost
Pesedm
Samsung a Bixby :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze