Samsung má tři nové DUAL-SIM telefony: C3322, E2232 a E1182

DUAL SIM telefony i v dnešní době jsou stále nedostatkovým zbožím. Tato zařízení bychom u jednotlivých výrobců jen těžko hledali. Samsung tento trend mění, přichází rovnou se třemi novinkami, které spadají do low-endové skupiny zařízení. Důraz je kladený především na práci se dvěma SIM kartami současně.

Samsung C3322: fotoaparát, paměťové karty i Bluetooth

Všechny nově představené novinky C3322, E2232 a E1182 se mohou pochlubit společným znakem v podobě klasické konstrukce. Dotykový displej se zde nekoná. Asi nejzajímavějším modelem je C3322. Tělo tohoto zařízení je pokryto kovovými materiály. Přední stranu zaujímá 2,2" nedotykový displej. V konektivitě nebudeme postrádat Bluetooth. Hudební funkce jsou představovaný 3,5 mm jackem a hudebním přehrávačem. Pro multimediální obsah je vyčleněna externí paměť, která je zaujímána paměťovými kartami typu MicroSDHC. Na zadní straně se pak nachází základní 2 MPx fotoaparát pro zachycení momentek. Předběžná cena se bude pohybovat kolem 145 dolarů.

Samsung E2232

Samsung E2232: zlatá střední cesta

O něco hůře vybaveným modelem je E2232. Nabídne displej menší úhlopříčky 1,8" a hudební jack 3,5 mm. Opět potěší slot pro paměťové karty typu MicroSDHC. Předběžná cena je odhadována na částku kolem 98 dolarů.

Samsung E1182

Samsung E2232: rádio za 73 dolarů

Poslední novinka E1182 zaujímá spodní místo co se týče výbavy. Nabídne displej úhlopříčky kolem 1,2" a FM rádio. Pohotovostní výdrž avizuje slibné hodnoty 620 hodin nebo 11 hodin hlasového hovoru. Cena je stanovená na 73 dolarů. Všechny tyto tři novinky budou nejdříve dostupné na ruském trhu. Zda se jejich dostupnost rozšíří i na další trhy zatím není jisté. Vzhledem k nedostatku DUAL SIM telefonů by to však bylo i na našem trhu žádoucí. Jak se vám tyto novinky líbí? Přemýšleli byste o jejich zakoupení?

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze