Známe cenu chystaného náramku Samsung Gear Fit 2 Pro

aktualizováno
Známe cenu chystaného náramku Samsung Gear Fit 2 Pro
  • Nový náramek Gear Fit 2 Pro má mít opět zahnutý AMOLED displej a uvnitř najdeme Tizen
  • Nechybí ani GPS, nové ovládání hudby či mnohem vyšší odolnost vůči vodě až do hloubky 50 metrů
  • Užitečnou vlastností bude offline přehrávání skladeb ze Spotify
  • Představení se máme dočkat již 23. srpna společně s Galaxy Note 8

Aktualizováno 21. 8. 2017

Po necelém týdnu o sobě opět dává vědět očekávaný chytrý náramek Samsung Gear Fit 2 Pro, jehož představení se očekává možná již pozítří. Nově máme k dispozici informaci o ceně, kterou sdílel známý Evan Blass. Nový Gear Fit 2 Pro by měl být o něco dražší než jeho předchůdce. Cena na americkém trhu bude pravděpodobně 199 dolarů, což je v přepočtu zhruba 5 tisíc korun s daní. Na oficiální českou cenu si ještě budeme muset počkat.

Původní informace z 15. 8. 2017

Loňská druhá generace chytrého náramku Gear Fit od Samsungu dostane letos nástupce v podobě verze Gear Fit 2 Pro. Samsung už oficiálně zveřejnil název nového náramku, ale nyní se můžeme podívat i na první uniklé obrázky díky stránkám Venture Beat.

Samsung Gear Fit 2 Pro

Stejně jako jeho předchůdce, i Gear Fit 2 Pro bude disponovat zahnutým AMOLED displejem, jehož velikost a rozlišení však zatím neznáme. Prostředí bude mít na starosti systém Tizen OS, který bude samozřejmě jako vždy kompatibilní s iOS i Android zařízeními. Nový náramek bude zároveň odolný až do 5 ATM, což znamená že odolá vodnímu tlaku až do hloubky 50 metrů, takže se s ním rozhodně nemusíte bát ani plavat či potápět. Sluší se připomenout, že předešlý Ger Fit 2 měl certifikaci zvýšené odolnosti IP68, ale rozhodně nebyl na rozdíl od svého nástupce určen pro potápění.

Pomocí Gear Fit 2 Pro budete smět nyní také ovládat přehrávání hudby a dojít má i na podporu přehrávání offline skladeb ze Spotify, přičemž ani jedno předešlá generace nezvládala. Potěší také integrace GPS a přepracovaný má být podle všeho i řemínek, který by nyní neměl mít tendenci klouzat ze zápěstí ani při těch nejextrémnějších sportovních aktivitách.

Samsung se údajně chystá nový náramek představit již 23. srpna společně s Galaxy Note 8 a novými Gear VR brýlemi. Prozatím nevíme, kdy přesně půjde Gear Fit 2 Pro do prodeje, ani za jakou cenu, ale dá se očekávat cenovka kolem 5 tisíc korun stejně jako u loňské generace.

Samsung Gear Fit2 – videorecenze

Zdroj: venturebeat.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Absolut NoFak
Vzpomněl jsem si na film Obojek (Wedlock) z roku 1991.
BA
A výdrž ....... ?
Chatum.
Rict, ze odolnost do 5ATM je vhodne k potapeni je velmi odvazne. 5ATM je vhodne nanejvys pro bezne plavani(a to jeste mozne).

Odolnost se totiz udava v laboratornich podminkach. Tj pri normou stanovene teplote a hustote vody a pri konstatnim tlaku.
tmaska
Na plavani minimalne 10 ATM , na potapeni 20 ATM a vic.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze