Samsung Galaxy Tab 10.1 u O2 za zvýhodněnou dotovanou cenu

Společnost Telefónica zařadila do své nabídky nový tablet Samsung GALAXY Tab 10.1 16 GB 3G. Zákazníci jej mohou koupit s mobilním datovým tarifem ve všech O2 prodejnách za zvýhodněnou cenu. Vhodný datový tarif je možné pořídit již za 300 Kč měsíčně.

"Všechny funkce tohoto špičkového tabletu jde využít naplno jen s kvalitním mobilním datovým připojením. Telefónica proto nabízí exkluzivně zvýhodněné ceny tabletu spolu s O2 mobilním internetem," říká Jiří Dvorjančanský, marketingový ředitel společnosti Telefónica Czech Republic. "Do budoucna věříme, že se budou tablety spolu s mobilními daty běžně používat stejně jako chytré telefony," dodává.

TIP! Samsung Galaxy Tab 10.1 máme právě v redakci. Podívejte se, co na něj říkáme.

Zákazník si může zakoupit Samsung Galaxy Tab 10.1 16 GB 3G za zvýhodněnou cenu k mobilním datovým tarifům O2 Mobilní InternetStart, Standard a Pro, jsou-li pořízené jako samostatná i doplňková služba k internet na doma. Podmínkou je nová aktivace a závazek na 24 měsíců nebo prodloužení stávajícího závazku na 24 měsíců. Tablety jsou dostupné na všech O2 Prodejnách. O možnostech nákupu se více dozvíte na oficiálních stránkách operátora.

Zdroje: TZ O2

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze