Samsung Galaxy S6 a S6 edge si můžete předobjednat také u Vodafonu

Před dvěma týdny jihokorejský Samsung představil své dva klíčové modely pro letošní trh. Galaxy S6 a Galaxy S6 edge se dostanou ihned od začátku také do nabídky Vodafonu, který již nyní spouští předregistrace pro uživatele, kteří uvažují o koupi.

Samsung představil modely Galaxy S6 a Galaxy S6 edge v Barceloně na veletrhu MWC 2015. Přímo na místě jsme si vyzkoušeli nejen vlajkovou loď Galaxy S6, ale také variantu se zakřiveným displejem Galaxy S6 edge. Obě novinky se mohou pyšnit moderními procesory, rychlými operačními paměťmi, kvalitním displeji či podporou LTE.

Samsung Galaxy S6 a Galaxy S6 edge

Vodafone počínaje dnešním dnem spustil předregistrace obou modelů pro uživatele, kteří uvažují o koupi. Bohužel v nabídce figurují pouze 32GB varianty, ačkoliv Samsung produkuje také verze s 64 GB a 128 GB. Omezeni u Vodafonu jste také, co se týče barevných variant, neboť minimálně na začátku operátor nabídne pouze variantu černý safír. Společně s telefony nabídne Vodafone limitovanému počtu nových i stávajících tarifních zákazníků balíček příslušenství s bezdrátovou nabíječkou a průhledným pouzdrem za 1 Kč.

cena
Samsung Galaxy S6 32 GB 19 777 Kč
Samsung Galaxy S6 edge 32 GB 23 577 Kč

Zdroj: TZ Vodafone

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze