Samsung Galaxy S4: on-line blog z New Yorku

Ve čtvrtek se v New Yorku odehraje největší přestavování telefonu v historii Samsungu. Světlo světa spatří Galaxy S4, který má být evolucí, která opět ohromí masy a možná i něčím nečekaným překvapí. Redakce mobilenet.cz bude v New Yorku u toho a vy se tak můžete těšit na první dojmy, živé fotografie a videopohled přímo ze zámoří.

Redakční blog

Je stejně populární jako iPhone a ať už se designově někomu líbí nebo ne, všichni jsou zvědaví, co nový model řady Galaxy S od Samsungu přinese. My všechny novinky letíme zjistit přímo do New Yorku, kde se bude v pátek v 00:00 středoevropského času konat monstrózní tisková konference pro více než 3 tisíce novinářů z celého světa. Stejně jako v Barceloně, i nyní jsme si pro vás přichystali blog, do kterého budeme skrze náš speciální Twitter kanál @mobilenetczBlog přidávat zápisky z cest, postřehy z tiskové konference z New Yorku a v samozřejmě vše kolem Galaxy S4, včetně nejnovějších úniků fotografií, videí a následně také první živé fotografie od nás.

Pokud vás cokoliv kolem Galaxy S4 zajímá nebo nám chcete něco vzkázat, diskuze pod článkem je pro vás otevřena!

Samsung Unpacked 2013, New York – úvod

Diskuze ke článku
MZ
No mě dnes přijde Note 2, takže ted me představení S4 nezajímá :D ale samozřejmě sledovat budu.. Na nejlepším českém webu o mobilních telefonech - na tomto :-)
djveekey
Mel jsi pockat na Note 3 :-)
Kynio
Nevěděl bych co s tak velkým telefonem jako je Note 2 dělat :-/ opravdu se bojím i S4 jak bude velký. Opět asi zůstanu u své věrné S2, nebo půjdu do Xiaomi M2 a bude pokoj.
lukas
jako bývalí fanoušek samsungu přesedlám na HTC.. ja prostě ty recyklovatelné materiály nějak nemám rád :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze