Samsung Galaxy S4 na dalších detailních fotografiích

18

V den představení nové vlajkové lodi Samsungu unikají poměrně velmi detailní fotografie a také se potvrzuje výbava, o které jsme již slýchávali dříve.

Ani Samsung tak zřejmě neuhlídal svou novinku a při tiskové konferenci nás nečeká nijak velké překvapení. Oválná podoba, který vychází ze současného Galaxy S III je viděna i na nejnovějších snímcích. Hlavním materiálem bude opět plast.

Samsung Galaxy S4

Poodhalila se také některá čísla. Například tloušťka telefonu by měla být jen 7,7 milimetrů a hmotnost 138 gramů. Dále je tu opět potvrzen 13megapixelový fotoaparát. Důležitou zprávou je informace o procesoru. Nakonec tedy Exynos 5410 Octa s taktem 1,5 GHz a grafickým akcelerátorem PowerVR SGX 544MP3. Nezapomeňte, že tento procesor nabízí čtyři jádra A15 pro náročné úkony a dále další čtyři jádra A7 pro běžné fungování a menší zátěž na baterii.

Nepřehlédněte: Samsung Galaxy S4: on-line blog z New Yorku

Naše redakce se již nachází v New Yorku a připravujeme se na tiskovou konferenci, ze které vám nabídneme on-line přenos a následně i dojmy z nového telefonu. Vše vypukne v pátek 15. března v 0:00 středoevropského času. Nezapomeňte tedy sledovat mobilenet.cz. Už nyní je v plném proudu náš speciální blog.

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
mental.disease
Načo meniť krásny zabehnutý dizajn..
sulinator
Jen at to není pravé...
tomtoy
jo pjekný plasťaček :D
Ip Man
No,já si myslím že to pravé asi je ! Protože když si vzpomenu na to video jak to tam ten pán dává do toho saka, tak ten tvar a řekl bych že i ta velikost tomu docela odpovídá !

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze