64GB Samsung Galaxy S III bude, ale až později

4

Při odhalení nové vlajkové lodi výrobce, špičkového modelu Galaxy S III, se vědělo, že na trh dorazí hned tři varianty přístroje – 16, 32 a 64 GB. Zatímco první dvě se již aktivně šíří světem, model s největším úložištěm 64GB dorazí údajně až zhruba na podzim.

Britský obchod Expansys tak například ruší předobjednávky 64GB verze přístroje, což se jeden ze zákazníků dozvěděl formou upozorňující zprávy. Tato verze přístroje začíná mizet také u jiných prodejců, nenajdete ji na Amazonu ani v americkém BestBuy. Některé menší e-shopy ještě přijímají předobjednávky, vzhledem k vyvíjející se situaci je ale dost pravděpodobné, že se brzy připojí k ostatním. Spekulovalo se, že 64GB verze bude zcela zrušena. Serveru Androicentral se ale podařilo získat vyjádření tiskového mluvčího Samsungu, který uvedl, že korejský výrobce s prodejem 64GB verze stále počítá. Tato verze však dorazí až v průběhu druhé poloviny roku, což by v praxi mohlo znamenat příchod na podzimní, předvánoční trh.

TIP: Přečtěte si také naši recenzi na Galaxy S III.

Naopak 16 a 32GB verze přístroje jsou k dispozici a aktivně se prodávají. V České republice je oficiálně nabízena pouze 16GB varianta. Podobná ztráta naštěstí není nijak dramatická, vezmeme-li v úvahu, že má zařízení ještě slot pro paměťové karty microSD, kterými lze rozšířit interní paměť v případě, že nebude dostačovat. Právě proto je zřejmě poptávka po velmi drahé 64GB verzi malá, protože většině lidí dostačí 16GB nebo 32GB a zbytek mohou nahradit bez problému paměťovou kartou, která sice nemusí být tak rychlá, ale pro uložení například hudby je plně dostačující.

Jaká je podle vás ideální paměť v telefonu? Kolik GB máte a využíváte v telefonu právě vy?

Zdroje: gsmarena.com, phonearena.com, androidcentral.com

Diskuze ke článku
Martas
Já mám v telefonu 32 GB kartu a ještě mám volno 25 GB takže bohatě stačí.
bruno
já mám n9 64gb a volnio mám 2gb:D
Rob
Mám u iPdo touch 8GB 1,4GB volného.
A u mobilu mám 8GB kartu zaplněnou.
juku
Mám Samsung Galaxy S III, no a tech 64 Gb co tam mám, tak není nic moc.
Mám vždy jednu microSD daonou ve slotu a druhou 64GB mám vloženou pod obalem telefonu (Obal malinko přečnívá).
Ale jakmile budou konečně na trhu micorSD karty o kapacite 128GB, tak už to bude faj.
Je mala pravděpodobnost, že takovou kapacitu nebude firmware telefonu podporovat, ale to se po upgradu firmwaru dá do kupy.
MicroSD karty se mají dělat i 256GB. Ale na to si asi i rok počkáme ( né li více).
A na co tak velkou kapacitu v mobilu? Často si tam přehrávám FullHD filmy, no a některý film má třeba 10 i 16GB, takže to už nějaký prostor zabere.
S III je ted naprostá špička, na které se dá rozchodit opravdu všechno. Hlavně mě fascinují ty online TV vysílání, které se dají sehnat opravdu všechny. Ovšem vuči vysoké kvalitě online Tv je třeba mít rychlé připojení k netu od operátora. Mám tu střeední rychlost a je to přehratelné na OK. Ovšem hodila by se i ta vyšší rychlost (no ale to už jsou prachy navíc).
živé vysílání je opravdu fajn.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze