Samsung Galaxy S III mini se možná ukáže 11. října

3

Spekulace o mini verzi modelu Galaxy S III kolují internetem už od srpna, teprve nyní však začíná situace nabírat reálných rozměrů. Německá divize Samsungu totiž podle všeho začíná rozesílat pozvánky, která lákají na akci konající se 11.října letošního roku. A podle indicií půjde o Galaxy S III Mini.

Marketingové hlášky na pozvánce se dají volně přeložit jako „něco velkého může být malé“ a „připravte se na malou senzaci“. Uprostřed pozvánky je pak k vidění známé zakřivené písmeno S, které výrobce používá u všech svých modelů řady Galaxy S.

Pozvánka na akci a Samsung Galaxy S III

Je tedy jisté, že se dočkáme odhalení modelu právě této řady, největší a prakticky jedinou pravděpodobností je navíc právě Galaxy S III Mini, vezmeme-li v úvahu seznam připravovaných přístrojů a narážky na malé rozměry.

Předchozí spekulace mluvili o menším přístroji s 4 palcovým displejem, dvoujádrovým procesorem, 5 Mpx fotoaparátem a systémem Android 4.1 Jelly Bean. Uvidíme tedy, zda budou pravdivé.

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
marian
Ak sa potvrdí , ze 11.10.12 bude predstaveny Galaxy S III Mini ,,, kedy by asi bolo reálne kúpit ho na ceskom alebo slovenskom trhu ?? Vdaka za info.
Pavel
To by bylo super, kdyby k nám dorazil ještě před Vánoci, doufám že s tím tak počítají, aby měl Samsung tržby a já novej telefon :D. Chystá se vaše redakce na výpravu za videoreportem? Držím palce, jste nejlepší a nejkvalitnější stránky o mobilních recenzích!!!
AkceZ
Zdravím,
našemu portálu AkceZ se jako prvním v ČR podařilo vyjednat plošnou slevu ve výši 5% na nákup u české jedničky v oblasti elektroniky a počítačů Alza.cz.
Pro získání slevy se stačí registrovat na našem portálu. Registrace je zdarma a k ničemu nezavazuje.
Registrovat se můžete zde: http://bit.ly/VZJGNI. ¨
Po registraci získáte zdarma až 3 slevové kódy, které platí až do Vánoc. Tak šťastné a veselé .

Věřím, že se Vám bude nabídka líbit.
V. Bulant
AkceZ.cz

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze