Samsung Galaxy S III mini od listopadu exkluzivně u O2

3

Náš nejstarší mobilní operátor v dnešních odpoledních hodinách rozeslal tiskovou zprávu, ve které oznamuje zařazení nejnovějšího modelu jihokorejského výrobce, Samsungu Galaxy S III mini, do své listopadové nabídky.

O2 logo

Neuplynuly ani dva týdny od oficiálního představení a už víme, kdy se Samsungu Galaxy S III mini dočkáme na našem trhu. Exkluzivitu bude mít operátor O2. Právě u něj si tak budete moci malou „eS-trojku“, která se pyšní 4 palcovým displejem, dvoujádrovým procesorem či Androidem 4.1, pořídit. Podrobnější informace o novince naleznete v našem katalogu. V prodejnách O2 bude Samsung Galaxy S III mini od listopadu za 8 395 Kč. Cenu ale bude možné ještě dále snížit odprodejem starého telefonu. Výše tohoto „šrotovného“ se určuje podle stáří a stavu původního telefonu, vždy však půjde alespoň o 500 Kč.

Samusng Galaxy S III mini

Pokud hledáte levnější model, přichystalo si O2 ještě jednu nabídku. V ní figuruje HTC Desire C. Model s 3,5 palcovým displejem, kvalitní konstrukcí a Androidem 4.0. Od prvního listopadu jej budete moci pořídit za základní cenu 3 995 Kč.

HTC Desire C

Zdroje: telefonica.cz

Diskuze ke článku
hadas
To HTC Desire C je dobrá legrace. To si snad normální člověk nemůže za 4k koupit...
Petra
V prvním řádku (pod logem O2) Vám za slovy "Samsung Galaxy S III" vypadlo slůvko "mini". A děkujeme za pozitivní zprávy. =)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze