Samsung Galaxy Note 10.1 dostane zajímavá vylepšení (video)

4

Samsung přinese pro svůj nejlepší tablet současnosti Note 10.1 v aktualizace Jelly Bean velké množství různých vylepšení, včetně takzvané Premium Suite. Využití stylusu S Pen dostane nové rozměry, vylepšen bude multitasking, přibudou nové režimy pro tvorbu poznámek i efekty.

Samsung Galaxy Note 10.1 v součanosti běží na Androidu 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Mezi jeho největší klady patří čtyřjádrový procesor Exynos 4412 o taktu 1,4 GHZ a 2 GB RAM a špičkový TFT PLS displej s úhlopříčkou 10 palců. Výrobce při vývoji tabletu zvláště kladl důraz na využití stylusu S Pen. S jeho pomocí lze ovládat různé funkce tabletu pomocí gest, tvořit poznámky s mnoha možnostmi, umí rozpoznávat psaný text, matematické vzorce nebo kreslení obrazců.

Samsung Galaxy Note 10.1 - oficiální fotografie

TIP: Recenze Samsung Galaxy Note 10.1 – Silák s magickým perem

Do konce letošního roku by mělo dojít k uvolnění aktualizace na vyšší verzi Androidu 4.1 Jelly Bean. Ta kromě standardních vlastností tohoto systému přinese i celou řadu novinek, zaměřujících se na využití stylusu S Pen a rozšíření možnosti tvorby poznámek, nová gesta, animace i funkce. Významnou změnou projde i multitasking. Kromě současných miniaplikacích bude totiž možné otevírat více oken současně, různě je přesouvat, skládat na sebe a měnit půjde i jejich velikost. Tyto novinky se navíc budou podle všeho týkat mnohem většího množství aplikací, než doposud omezené miniaplikace. Celý balík těchto změn spadá do nové aplikace Premium Suite.

V redakci se již těšíme, až novou aktualizaci vyzkoušíme a přineseme Vám podrobné představení nové aktualizaci v samotném článku, včetně popisu gest a využití stylusu. Doufejme jen, že výrobce avizovanou aktualizaci co nejdříve uvolní a nenechá nás tak dlouho čekat.

Zdroje: androidcentral.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Jan
Je tam menší překlep...."Exynos 4412 o taktu 1,4 GB RAM a špičkový TFT PLS displej" .....:)
Kriss
Chtěl bych se taky zeptat jaký je rozdíl funkcí stylusu mezi Note 10.1 a Note II pokud teda nějaké jsou a zda-li byste to rovnou nechtěli zahrnout třeba do toho článku který plánujete...
Kriss
Chtěl bych se taky zeptat jaký je rozdíl funkcí stylusu mezi Note 10.1 a Note II pokud teda nějaké jsou a zda-li byste to rovnou nechtěli zahrnout třeba do toho článku který plánujete...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze