Samsung Galaxy Nexus bude v ČR 17. listopadu (aktualizováno)

O čerstvém přírůstku do rodiny Galaxy jsme se dozvěděli převelice, datum vydání ale na internet zatím nevyplulo. Informační portál SamFirmware, který se specializuje na úniky informací převážně Samsungového charakteru, nám ale znenadání odhalil evropské datum, kdy bychom se Nexusu měli dočkat na trhu.

Aktualizace 2.11.2011

Vydání nejnovějšího přírůstku do rodiny Nexus máme potvrzeno i pro Českou republiku. Samsung Galaxy Nexus se u Vodafone objeví 17. listopadu letošního roku, zajisté se ale dostane i do nedotovaných vod. Cena za 16 GB verzi byla zatím stanovena na 14 900 Kč.

Původní zpráva ze dne 29.10.2011

Podle něj se Samsung Galaxy Nexus objeví v Evropě již 17.listopadu letošního roku a vzhledem k tomu, že byl server povětšinou zdrojem důvěryhodných informací, dovolujeme si předpokládat, že se tak opravdu stane.

TIP! Více se o modelu Galaxy Nexus dozvíte v našem článku.

Je to vůbec první zmínka o datumu, kdy se Galaxy Nexus, a potažmo i systém Ice Cream Sandwich, objeví na trhu. Kromě obecného evropského datumu bohužel nevíme, kdo z poskytovatelů jej bude mít jako první a cena také zůstává záhadou (tedy alespoň oficiální cena). Start prodeje v USA zmíněn nebyl, pochybujeme ale, že bude od toho našeho daleko. O rozvíjející se situaci vás samozřejmě budeme informovat.

Zdroje: samfirmware.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze