Samsung Galaxy Core: první informace o dual SIMu střední třídy

3

Samsung možná žene vpřed svou vlajkovou loď, model Galaxy S4, na jiné modely však také nezapomíná. Z Ruska tentokrát unikají specifikace a první obrázky připravovaného smartphonu Galaxy Core, který by měl skloubit přiměřenou cenu se solidní výbavou, čímž ideálně zapadne do střední třídy.

Přístroj, kódově označený také jako GT-I8262, by měl přinést dvoujádrový procesor s taktem 1,2 GHz, 768 MB operační paměti a 8 GB interního úložiště s možností jej rozšířit prostřednictvím microSD karet. Přední stranu zabere 4,3 palcový WVGA displej, na zadní straně pak nechybí 5Mpx fotoaparát.

Design a celková konstrukce se drží spíše konzervativního vzhledu, rozměry 129,3 x 67,6 x 8,95 mm a hmotnost 140 gramů patří také mezi průměr. Jednou z předností modelu bude samozřejmě duální slot pro SIM kartu, nechybí ani plná datová výbava včetně Wi-Fi, Bluetooth 4.0 a GPS.

Samsung Galaxy Core se očekává na ruském a čínském trhu v polovině května za přibližnou cenu 320 euro, tedy v přepočtu cca 8000 Kč bez daně. Vše musíme samozřejmě brát jako pouhou spekulaci, oficiálně výrobce zatím nic neodhalil.

Zdroje: phonearena.com, hi-tech.mail.ru

Diskuze ke článku
Baba
Samsung by měl podle mě už změnit design těch telefonů.............už je to ohraný.....
lukas
Sony taky... vyrábí jeden telefon za druhym a všechny jsou téměř stejné
petr007
design stále ve stejném stylu. A také vysoká cena.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze