Samsung Galaxy Ace Hugo Boss: novinka pro módivé

1

Samsung představuje speciální edici jednoho ze svých bestsellerů, modelu Galaxy Ace. Na své si přijdou především všichni příznivci módní značky Hugo Boss.

Jihokorejský výrobce Samsung pokračuje ve spolupráci se známou módní značkou Hugo Boss, a po modelu F480 představuje také do barev této firmy oděný model Galaxy Ace Hugo Boss Edition. Telefon je přizpůsoben stylu celé značky. Smartphone má speciální matnou černou povrchovou úpravou ABD od designérů Hugo Boss. V telefonu také najdete speciální tapety, aplikace, videa a MP3 skladby související s touto módní značkou. Kromě výše uvedených designových změn a několika přídavných aplikací se ale na telefonu nezměnilo nic.

Samsung Galaxy Ace v edici Hugo Boss na oficiálních snímcích
Tip: přečtěte si také naší podrobnou recenzi - Recenze Samsung Galaxy Ace – Svěží vítr ve střední třídě

Stále tedy mluvíme o Galaxy Ace s 800 MHz procesorem, OS Android verze 2.3.3 a 5 Mpx fotoaparátem s automatickým zaostřováním. Přístroj také dále nabízí například Wi-Fi, GPS navigaci, Bluetooth, DLNA a nebo v neposlední řadě i podporu microSD karet. Více se o něm dozvíte v naší podrobné recenzi. Samsung Galaxy Ace Hugo Boss se začne prodávat v průběhu prosince za 290 eur, tedy asi 7400 korun. Pokud tedy patříte mezi fanoušky této módní značky, pak by Samsung Galaxy Ace v této edici neměl ve vašem "portfoliu" chybět.

Zdroje: sammyhub.com, mediaplan.ovh.net