Samsung Galaxy J5 uniká na živých fotografiích

3

Jihokorejský Samsung chystá další pětipalcový model spadající do nižší střední třídy. Půjde o Galaxy J5, který se pravděpodobně již brzy představí. V jeho výbavě bychom měli objevit HD displej či procesor Snapdragon 410.

Posílení nižší střední třídy, to by měly být novinky řady Galaxy J, o kterých jsme vás již informovali dříve. Kromě velkého modelu Galaxy J7 s 5,5palcovým displejem, se dočkáme také o něco menšího Galaxy J5. Ten nyní unikl na živých fotografiích a známe také základní kostru specifikací. Displej nabídne úhlopříčku 5 palců a HD rozlišení. Již z této informace je zřejmé, že novinka nebude zrovna malým telefonem.

Samsung Galaxy J5

Další výbava slibuje procesor Qualcomm Snapdragon 410 spolu s 1,5 GB operační paměti, což je slušný základ. Interní paměť nabídne jen 8 GB a jistě tak přijde vhod slot pro paměťové karty. Samsungu patří pochvala za operační systém, neboť by měl být nasazen Android 5.1 Lollipop. Hlavní fotoaparát bude pořizovat až 13megapixelové fotografie, čelní kamerka si vystačí s 5 megapixely. Poslední známá informace se týká baterie, která by měla mít kapacitu 2 600 mAh. To je mimochodem více, než kolik nabízí vlajková loď Galaxy S6. Představení novinek řady Galaxy J se očekává v nejbližších týdnech.

Samsung Galaxy J5

Zdroje: sammobile.com