Samsung dnes večer představí novinky: sledujte video přenos

2

Jihokorejský Samsung dnes večer pořádá akci nazvanou Samsung Premiere 2013 Galaxy & Ativ. Dočkáme se představení nových modelů a prezentovány budou nedávno představené novinky.

Samsung v posledních týdnech představil slušnou řádku nových modelů. Například kompletní rodinku Galaxy S4. Právě modely Galaxy S4 Zoom, Galaxy S4 mini a Galaxy S4 Active by měly být na večerní akci k vidění. Pokud se ptáte, zda přijde řada i na nějakou úplnou novinku řady Galaxy, říkáme ano, avšak nepůjde o telefon ani tablet. Samsung plánuje představil bezzrcadlovku Galaxy NX.

Telefonu bychom se ale přeci jen mohli dočkat, avšak v řadě ATIV, kde by se výrobce mohl vytáhnout s dalším modelem běžícím na operačním systému Windows Phone 8. Stejně tak ale může dojít jen na tablety či hybridy s Windows 8 či Windows 8 RT. Pravdu se dozvíme již za pár hodin. Tisková konference začíná ve 20:00 našeho času a Samsung připravil online video přenos pro všechny. Ten můžete sledovat přímo na YouTube kanále Samsungu, nebo od 20:00 také přímo v tomto článku.

Zdroje: samsungmobilepress.com