Samsung chce prodat přes milion kusů modelu Galaxy Mega 5.8

10

Samsung před pár dny představil dvojici nových modelů řady Galaxy s obřími displeji. Přístroje Galaxy Mega 5.8 a Mega 6.3 se chystají na trh v letošním roce a výrobce jim podle všeho věří. Dodavatelské řetězce totiž mluví o tom, že si Samsung na úvod objednal rovnou celý milion displejů pro menší model.

Ty pro něj vyrobí společnosti na Tchajwanu, jmenovitě firmy CPT a Giantplus Technology. I když má Samsung své vlastní výrobce displejů, ty se v současné době soustředí na vývoj AMOLED panelů a jejich distribuci, takže výrobce používá externí firmy.

Podle průzkumu trhu poslední dobou raketově vzrůstá poptávka po zařízeních s velkými displeji. Důkazem budiž přístroj Galaxy Grand Duos, který se i přes průměrné specifikace (dvoujádrový procesor, displej bez HD rozlišení) těší velké oblibě a v květnu počet zakoupených displejů pro tento model dosáhne dvou milionů kusů.

TIP: Podívejte se na odhalení obou modelů v našem článku.

Kromě smartphonu Galaxy Mega 5.8 má Samsung uvést na trh ještě jeho většího kolegu, phablet Galaxy Mega 6.3, který bude mít ještě větší displej. Není to už ale opravdu příliš? Každopádně zůstává neznámé, kolik kusů většího modelu chce Samsung v tomto roce na trhu udat.

Zdroje: digitimes.com

Diskuze ke článku
jay
Stale len deritaty androidu bez stipky inovacie. Velkohube vyhlasenia sa Samsungu mozu vypomstit, uhlopriecky nemozno donekonecna zvacsovat, ludska ruka ma svoje limity.
Kim čong un
Tak já mám Optimus 4X který má 4.7 palcu a pohoda:) myslim že 5 palcovy bych ještě taky snesl, ale víc už mi příjde přehnané a velice nepraktické. Ale jako hračka je to dobrý
Jirka
Nemáte nějaké info o SAMSUNG GALAXY S4 MINI ? Nějako se pořád psalo,že má být každým dnem představen a nakonec nic:-(
n7610
No já mám note 2 už měsíc a půl a nic lepšího jsem doposud neměl je fakt že je to o zvyku, a hlavně je to velice návykové takže pro mě úhlopříčka není problém těch 5, 55 je uplně v cajku takže si myslím že to Samsung dokáže prodat.:-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze