Samsung C3500: low-end s QWERTY klávesnicí

Nový Samsung C3500 líčí na nenáročné uživatele nebo uživatele, kteří preferují textovou komunikaci. Pro ně je pak připravena hardwarová QWERTY klávesnice. Novinka nabídne pouze základní funkce, chybí i podpora sítí třetí generace nebo Wi-Fi.

Samsung C3500, nebo-li Ch@t 350, chce kralovat kategorii cenově dostupných telefonů. Jeho silnou zbraní bude bezesporu hardwarová čtyřřádková QWERTY klávesnice. Dále novinka nabídne uživatelskou platformu TouchWiz. Zobrazovací schopnosti bude obstarávat dotykový displej s poměrně malou úhlopříčkou 2,4" a rozlišením QVGA (240 x 320) bodů. Přestože novinka nabídne slušnou podporu sociálních sítí a integraci různých klientů je výrazným negativem strohá datová výbava v podobě GPRS nebo technologie EDGE. Na sítě 3G můžeme zapomenout, stejně jako na Wi-Fi. Naštěstí výrobce nezapomněl na technologii Bluetooth 2.1 nebo FM rádio.

Na zadní straně můžeme nalézt optiku 2 MPx fotoaparátu, který postrádá autofocus ipřisvětlovací diodu. Úložné prostory můžeme rozšířit o paměťové karty typu MicroSDHC až do velikosti 8 GB. Kdy lze novinku očekávat v prodeji zatím nevíme, ale bližší informace bychom se mohli dozvědět na veletrhu MWC v Barceloně.

Zdroje: blog.gsmarena.com, samsunghub.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze