Samsung B2700: první dojmy z nerozbitného jedince

Do rukou se nám exkluzivně dostal očekávaný odolný kolega, který je mimo jiné vybaven krokoměrem, výškoměrem a kompasem. Do prodeje se přitom nepodívá dříve než na začátku října.


Robustní pogumované tělo je základem Samsungu B2700


Posviťte si ve tmě LED diodou umístěnou na horní hraně telefonu

Samsung B2700 uchvátí na první pohled svým robustním pogumovaným tělem, které odolá i větším nárazům při dopadu na tvrdou zem. Zároveň se umí vypořádat i s vodou, ve které dokáže setrvávat, aniž by se mu něco stalo. Nečistoty se mu oklikou vyhýbají. Říkáte si, že přesně takový telefon jste již delší dobu hledali? Doopravdy, schopnosti modelu B2700 daleko převyšují v odolnosti zbytek mobilního portfolia.


Krokoměr, výškoměr a kompas v akci ...

Velice praktická je i LED dioda na horní hraně telefonu, kterou rozsvítíte tlačítkem na pravém boku. Jednoduše tak máte po ruce vysoce svítivou baterku na cesty do tmy, která se hodí. Další vymožeností je krokoměr, který funguje stejně spolehlivě, jako např. u Sony Ericssonu W580i. Jednoduché počítadlo umístíte na pozadí telefonu v pohotovostním režimu a pak už jen sledujte, kolik jste to nachodili. Spolehlivý je i kompas a výškoměr. Telefon vás po zapnutí nejdříve vyzve ke kalibraci, kterou provedete přetočením telefonu kolem vodorovné osy. Nadmořskou výšku i světové strany ukazuje s minimální odchylkou.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze