S fotoknihou z aplikace Fotky Google tisk ani vyvolávání fotografií řešit nemusíte

3
S fotoknihou z aplikace Fotky Google tisk ani vyvolávání fotografií řešit nemusíte
  • Nově si přímo z aplikace Fotky Google objednáte fotoknihu
  • Za 20 fotografií v měkké vazbě o velikosti 18 × 18 cm si Google naúčtuje 333 Kč
  • Fotokniha s 20 fotografiemi v pevné vazbě o velikosti 23 × 23 cm bude k dispozici za 589 Kč

Také máte ve svém okolí pár přátel nebo někoho z rodiny, kdo stále nezapomněl na kouzlo fotografií vytisknutých na pěkném křídovém papíře? Google spouští novou službu v rámci aplikace Fotky Google. Za cenu startující na 333 Kč si můžete fotoknihu nechat vytvořit, aniž byste museli někam chodit nebo volat. Na výběr máte ze dvou rozměrů, a to 18 × 18 cm a 23 × 23 cm. Základní balíček se skládá z 20 fotografií s možností přikoupit si další.

Kouzlo nové služby spočívá v její jednoduchosti. V prohlížeči fotografií Fotky Google stačí vybrat fotografie, které byste chtěli zvěčnit vytisknutím do fotoknihy, a poté už jen odeslat svůj požadavek. Vše je velmi intuitivní a objednání fotoknihy zvládne i absolutní amatér. Cena 333 Kč se vztahuje k fotografiím o rozměru 18 × 18 cm. Pokud budete chtít větší formát 23 × 23 cm, připravte si 589 Kč.

Stáhnout Google Photos

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
jožko
Jednoduché a pěkně drahé. Poštovné 150. Více stránek - pěkně tučný příplatek. Neumí více fotek na jednu stránku. A co víc, levnější menší varianta nabízí jen měkkou vazbu.
michaela
objednala jsem fotoknihu 18.12.2019 , přišlo mi na email potvrzení objednávky s termínem dodání do max. 9 dní , pak 23.12.2019 zpráva na email, že zásilka byla odeslána na deutsche post a to je vše, peníze se mi byly strženy z účtu 27.12.2019 a od doby objednání fotoknihy do dnešního dne mi nefunguje ani "sledování zásilky "( po zadání sledovacího kódu do příslušné kolonky ve sledovacím formuláři a odentrování se kolonka zase vymaže a dost) ani mi nepřišla sms či jiná zpráva o tom, že by mi zásilku někdo doručil. nejsem schopna najít nějaké spojení na dodavatele , kde bych získala informace, co se s mojí fotoknihou děje. dokonce už zmizela i informace v prvním emailu o podrobnostech objednávky! vypadá to, že jsem naletěla, když jsem poprvé v životě v předvánočním tranzu zaplatila něco předem!! Máte někdo obdobnou zkušenost?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze