Rozlučme se s iPhony Xs a Xs Max. Apple ponechá v nabídce pouze iPhony 8 a Xr

22
Rozlučme se s iPhony Xs a Xs Max. Apple ponechá v nabídce pouze iPhony 8 a Xr
  • iPhony Xr i 8 se dočkají markantní slevy
  • Telefony budou dostupné za 13 490 Kč, respektive 17 990 Kč

Dnešní představení nových iPhonů 11 doprovází pro některé možná také jedna smutná zpráva, kterou je rozloučení se s iPhony Xs a Xs Max. Apple se rozhodl zákazníkům ponechat možnost zakoupit pouze starší iPhone 8 a cenově dostupnější iPhone Xr, ve kterém pravděpodobně neshledává tak nebezpečnou konkurenci pro iPhone 11.

Pozitivní je však rozhodně zlevnění dvou jmenovaných modelů. iPhone Xr bude nabízen za 17 990 Kč v základní 64GB variantě a iPhone 8 za příznivých 13 490 Kč. Tyto modely se tak stanou dostupnějšími těm, kteří nevyžadují nejnovější hardware nebo jen dávají přednost displeji bez výřezu (v případě iPhonu 8).

Diskuze ke článku
Tommy
Koupit si za 18 tisic 2 roky stary model telefonu s kapacitou baterie 1821 mAh je kauf roku! Ja tu firmu miluju za to, jak umi prodat za hodne tak malo ????
FantomasMan
FantomasMan
Naposledy upraveno: 10. 9. 2019 21:29
A víme proč... iPhony Xs a Xs Max majú 3D touch a to nové iPhone nemajú. Majú len lacnejšiu verziu haptic touch. Preto to zrušenie.
Nik
3D Touch ma i iP8.

Podle me nechteji jit vyrazne dolu s cenou Xs rady. Pokud by tam byl rozdil 2-3k tak si kazdej priplati za novejsi model. A naopak pri vetsi sleve by to zas ohrozovalo tu ocesanou jedenactku.
Offečka Jablečna
Apple opět stanovuje standardy a svým jasným, přehledným a zcela srozumitelným portfoliem nabízených výrobků ukazuje hrdě vztyčený prostředník drojdí konkurenci.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze