Rivals je mobilní strategie ze světa Command and Conquer

4
Rivals je mobilní strategie ze světa Command and Conquer
  • Slavná strategická série přichází na telefony
  • Nabídne bitvy dvou hráčů online

Letošní ročník E3 byl zahájen prezentací společnosti Electronic Arts. Ta mimo jiné představila i mobilní hru, která nese opravdu zvučné jméno. Na návrat Command and Conquer čekali mnozí, dle prvních reakcí to však vypadá, že po mobilní hře úplně netoužili. My si však nestěžujeme.

Budoucnost je dystopická a dle této hry nás čeká válka o vzácné suroviny, konkrétně tibérium. Už jen z traileru je znát vliv často skloňované hry Clash Royale. Z několika málo snímků a gameplay videa (níže) však můžeme usuzovat, že nás čeká více budování a možná i taktizování.

V bitvě se proti sobě postaví dva hráči. Jeden ovládne stranu Global Defense Initiative a druhý Brotherhood of Nod. Před bitvou si budete moci upravit svou armádu a vybrat si i generála, který vám umožní používat vybrané speciální schopnosti.

Již nyní se můžete registrovat na Google Play a hru stáhnout ihned po vydání. Hra bude ke stažení zdarma, přesný datum vydání zatím ovšem neznáme.

Stáhnout Command and Conquer: Rivals

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Areon
Hra vypadá dobře, na mobilu stejně nějaké složité strategické počiny nemají smysl a toto je podle mě cesta. Teď záleží jak to bude fungovat v reálu, hlavně ovládání.

Většina fanoušků odkojených na klasikách westwood studios (Elektronic Arts) jako je Red Alert a Generals spíš očekávají takovéto nástupce na PC. Po odložení / zrušení téměř hotového Generals 2 kvůli odporu fanoušků k F2P modelu by to chtělo aby zužitkovali výsledný materiál do nějaké podoby než úplně zastará což by byla škoda.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze