Redmi Smart Band Pro je lehkým náramkem s AMOLED displejem

Redmi Smart Band Pro je lehkým náramkem s AMOLED displejem
Fotografie: Xiaomi
  • Náramek se chlubí více než 110 sportovními režimy
  • Zvládá měřit srdeční tep i okysličení krve
  • Výdrže se má pohybovat kolem 14 dnů

V minulém týdnu jsme se dočkali nových hodinek s logem Redmi, nyní přichází na řadu nositelná elektronika pro méně náročné v podobě chytrého náramku Redmi Smart Band Pro. Jedná se o poměrně standardní zařízení, které ale zaujme velikostí. Za vše může AMOLED displej s úhlopříčkou 1,47" a vysokým jasem až 450 nitů. Větší rozměry pak dokáže vynahradit nízká hmotnost pouhých 15 gramů.

Xiaomi Redmi Smart Band Pro

Chytrý náramek disponuje více než 110 různými sporty. Kromě obvyklé chůze či běhání uvnitř a venku jde i o méně obvyklé skákání přes švihadlo, jógu či plavání. Redmi Smart Band Pro se chlubí zvýšenou odolností do 5 ATM, z čehož vyplývá, že s ním skutečně můžete plavat, ale nikoliv se potápět. Tři běžné režimy navíc náramek dokáže automaticky rozpoznat a spustit měření bez nutnosti zásahu uživatele. Jde o venkovní chůzi, běh a běh na pásu.

Náramek zvládá i měření tepové frekvence a okysličení krve. Během noci pak bude mít pod palcem váš spánek, která vám ráno ukáže pěkně rozdělený do všech fází, včetně REM fáze, během které bychom měli snít. Z doplňkových funkcí lze zmínit měření hladiny stresu či dechové cvičení.

Xiaomi Redmi Smart Band Pro

Kompatibilita je zajištěna s Androidem a iOS, a to prostřednictvím aplikace Xiaomi Wear. Naměřené údaje jde dále synchronizovat například do aplikací Strava či Apple Health. Uvnitř náramku je baterie s kapacitou 200 mAh, která má dle výrobce umožnit 14denní provoz při běžném používání. V tuto chvíli výrobce prozatím tají dostupnost i cenu chytrého náramku Redmi Smart Band Pro, avšak lze ji odhadovat kolem hranice 1 500 Kč.

Technické parametry Xiaomi Redmi Smart Band Pro

Kompletní specifikace
Konstrukce42,1 × 24,5 × 10,2 mm, 15 g, odolnost: ano
Pásekumělý, vyměnitelný: ano, zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 1,47" (194 × 368 px), tvar: hranatý
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 5.0, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ne
Akumulátor200 mAh, nabíjení: proprietární kolébka
DostupnostQ4 2021, ?
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze