„King Kong“ zachycen na videu! Zakladatel Xiaomi poodhalil Redmi Note 7

aktualizováno
„King Kong“ zachycen na videu! Zakladatel Xiaomi poodhalil Redmi Note 7
  • Novinka by mohla oslnit zbrusu novým fotoaparátem s vysokým rozlišením
  • Displej s výřezem má mít úhlopříčku 6,3 palců

Aktualizováno 9. 1. 2018

Sedmá generace základní řady Redmi si odbude svou premiéru již zítra a mezitím se CEO společnosti, Lei Jun, rozhodl poodhalit i větší variantu Redmi Note 7. V krátkém videu uvádí, že kódové označení pro Redmi Note 7 je King Kong a také si dělá legraci z voděodolnosti. Co se týče technických parametrů, můžeme se těšit na procesor Snapdragon 660, 48megapixelový fotoaparát a baterii s kapacitou 3 900 mAh.

Původní informace z 7. 1. 2018

Nedávno jsme vás informovali o vyčlenění řady Redmi do samostatné značky. Již brzy bychom měli být svědky realizace prvních modelů. Spekuluje se nejen o smartphonu Redmi 7, ale rovněž o větší variantě Redmi Note 7. Ta by měla dle zvyklosti nabídnout velký displej. Údajně půjde o 6,3palcový panel s malým kapkovitým výřezem v horní části, kde bude umístěn čelní fotoaparát.

Xiaomi Redmi Note 7

Díky úniku skrze čínský certifikační úřad TENAA známe též rozměry zařízení, které činí 159,2 × 75,2 × 8,1 milimetrů. Příjemně překvapí gradientní červená varianta, stejně jako baterie s kapacitou 3 900 mAh. Je také možné, že se v Redmi Note 7 objeví 48megapixelový fotoaparát na zadní straně. Pokud by se tato informace potvrdila, mělo by k představení dojít 10. ledna.

Diskuze ke článku
Eedx
A bude mít už konečně USB-C?
Lubomír
... a konečně NFC??!!
Estell
... a konecne odladeny system?
Dodo
Tak jestli to bude vypadat jako redmi note 6 pro, tak palec dolů. Žáden notch a zmenšit bradu jinak neprodejné....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze