Redmi 9A a 9C jsou oficiální. Za pár korun nabídnou obří displeje

2
Redmi 9A a 9C jsou oficiální. Za pár korun nabídnou obří displeje
Fotografie: XiaomiMalaysia
  • Redmi 9A a 9C mají 6,53palcové displeje s kapkovitým výřezem
  • Oba mobily využívají baterie s kapacitou 5 000 mAh
  • Redmi 9C má i čtečku otisků prstů a více fotoaparátů na zadní straně

Jak malajské zastoupení Xiaomi oznámilo, tak také učinilo. Dnes světu představilo dvě novinky odnože Redmi, konkrétně levné modely 9A a 9C, které doplňují řadu Redmi 9. Oba telefony budou lákat hlavně velkými displeji a velmi slušnými cenami.

Oba mají displeje o velikosti 6,53 palce, přičemž základní Redmi 9A disponuje HD rozlišením, Redmi 9C HD+ rozlišením. Oba spojuje také baterie s kapacitou 5 000 mAh. O výkon se u Redmi 9A stará Helio G25 s 2GB RAM a 32GB úložištěm. Po delší době jde o Redmi, které má na zadní straně jen jeden fotoaparát, a to s rozlišením 13 Mpx, selfie kamera má 5 Mpx.

Redmi 9A

Redmi 9C je poháněn procesorem Helio G35, nabízí rovněž 2 GB RAM a 32GB úložiště. S Redmi 9A sdílí 5Mpx selfie kameru a 13Mpx hlavní fotoaparát, jsou zde však ještě další dva snímače navíc. Více o nich prozatím nevíme, ale lze předpokládat že jeden bude sloužit pro zachycení hloubky ostrosti, v druhém případě očekáváme základní makrokameru. U Redmi 9C potěší také čtečka otisků prstů na zádech.

Redmi 9C

Redmi 9A vyjde na 85 dolarů, tedy asi 2 450 Kč, za Redmi 9C si připlatíte asi 450 Kč. Novinky přijdou v následujících týdnech nejdříve na malajský trh.

Diskuze ke článku
.
Neskutečný paštiky. Ale kde jsou ty obří displeje?
Spytihněv
Docela by mě zajímalo, o kolik bude u těch mediateků g větší výkon než u p verzí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze