Moto 360 dostávají Moto Maker: my se ho nedočkáme

4

Hodinky Motorola Moto 360 na sebe v loňském roce strhly obrovskou pozornost. Chytré hodinky s Android Wear a navíc s kulatým displejem, který je jednoduše nádherný, si oblíbila spousta uživatelů. I tyto chytré hodinky dostávají podporu Moto Makeru a američtí zákazníci si hodinky mohou upravit podle sebe.

Motorola Moto 360

Máme o důvod víc závidět zahraničním zákazníkům Motoroly. Nejenom že na našem trhu zatím oficiální zastoupení mobilní divize vůbec není, ale v několika zemích se nyní rozbíhá služba Moto Maker i pro hodinky Moto 360. Pokud nevíte o co se jedná, tak vězte, že jde o způsob, jak si přizpůsobit své nové „Moto“ zařízení. Doposud jste si díky této službě mohli upravovat například barevné schéma vašeho nového telefonu a jednoduše jste se tak mohli odlišit od davu. Dickson Isaacs z Motoroly tvrdí, že s Moto Makerem pro Moto 360 se počítalo již od začátku, ale kvůli složitosti realizace se dočkáváme až nyní.

TIP: Podívejte se, jak vypadají zlaté Moto 360 (živě z CES)

Motorola Moto 360

Od nynějška si tak za velkou louží a v několika dalších vybraných zemích budou zákazníci moci již tak velmi pěkné hodinky uzpůsobit podle sebe. Možnosti úpravy zahrnují materiál pásku, jeho barvu, barvu samotného modulu hodinek a také typ ciferníku na displeji. Isaacs také říká, že v budoucnu bude voleb mnohem více a celá Motorola věří ve svobodu výběru. Motorola tak apeluje na naší kreativní stránku a říká tomu „Ikea efekt.“ Za příklad dává tuto situaci: „Když si koupíte hotový stůl tak, jak ho někdo navrhl, tak si ho nevážíte tolik, jako když si ho koupíte v rozloženém stavu a následně jste hrdí na to, že jste ho dali sami dohromady.“ Moto Maker pro hodinky Moto 360 bude dostupný v USA, Anglii, Francii, Německu a Mexiku letos v březnu.

Zdroje: wired.com, cnet.com

Diskuze ke článku
НКВД
Ikea efekt - "chybelo jen x casti" , "Vyrobek je vyroben v filosofii DoDo (Dodelej Doma)" a samozrejme vytecna patrova postel z IKEA, ktera po sesti mesicich zni jako bych ji snad vyrobil sam.
A k tem hodinkam: Design je stylovka, to se musi nechat, ale skoda ty baterie. Novy Pebble, i s barevnym ( byt e-ink ) displejem je na tom o dost lepe.
Ich
Kdy bude recenze BlackBerry Passport?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze