PAKO Forever
recenze

PAKO Forever

S demoliční koulí mezi policisty
2

Povedená závodní série PAKO nás vezme na další zběsilou jízdu, ve které budeme s demoliční koulí kličkovat mezi policejními vozy!

Pokud čtete mé recenze pravidelně, značka PAKO vám jistě není neznámá. V češtině zní trochu humorně, skrývá se za ní však povedená závodní série, ve které především ostře vybíráte zatáčky, utíkáte policistům a snažíte se nevybuchnout. A to je opravdu těžké. Poměrně nedávno vyšlo PAKO 2, které nabídlo několik velkých map a vyvíjející se strukturu loupežných úkolů. Tento titul sice vypadá stejně, ale je mnohem přímočařejší.

PAKO Forever – videorecenze

Zapomeňte na nějaké úkoly – v této hře máte jediný cíl, a tím je samozřejmě přežití. Policisté se proti vám řítí ze všech stran a nebojí se nasadit vlastní život, techniku ani peníze daňových poplatníků, jen aby vás zastavili. Hlavním měřítkem bude čas. Snažíte se vydržet dostatečně dlouho, abyste si odemkli nová vozidla. A o to tu jde především.

Každé auto se liší ovladatelností, délkou nebo rychlostí. Kličkovat s limuzínou mezi stromy není žádný med, ale ani malý sporťák vám nezaručí pohodovou jízdu, protože potřebujete mnohem rychlejší reakce. S výměnou auta se opravdu proměňuje zážitek a autoři se postarali o to, abyste ta nová odemykali v rozumném sledu. Zatím je k dispozici 19 strojů (záměrně neříkám aut), ale další jistě budou přibývat.

Jako největší negativum vidím opakující se prostředí. Je škoda, že tvůrci nevyužili zdroje z předchozí hry a nepřipravili několik map. Tato sestává především z parkovišť a za chvíli se vám ohraje. Na druhou stranu je pevně daná a můžete se ji naučit, což vám při útěku před zákonem zcela jistě bude hrát do karet. Z grafického hlediska je škoda, že titul nepodporuje třeba vyhlazování. Vizuál je stylový, ale působí dost hrubě.

PAKO Forever

PAKO Forever působí jako rychle spíchnutá hra, která reaguje na pravděpodobný neúspěch předchozí hry. Zjednodušuje až na kost a díky tomu funguje skvěle. Po technické stránce by bylo co zlepšovat, ale zábavy přináší i tak dostatek. Pokud hledáte titul na krátké hraní, tento mohu rozhodně doporučit.

Stáhnout PAKO Forever

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Hodnocení
70%
Klady
  • rychlé odemykání aut
  • přímočará a zábavná hratelnost
Zápory
  • opakující se prostředí
  • hrubší grafika