Realme chystá novinky P1 a P1 Pro. Podívejte se, jak budou vypadat

Realme chystá novinky P1 a P1 Pro. Podívejte se, jak budou vypadat
Fotografie: Realme
  • Varianta Pro nabídne zakřivený displej a procesor od Qualcommu
  • Klasická verze vsadí na MediaTek a plochý displej
  • Premiéra proběhne 15. dubna

Realme připravuje premiéru zbrusu nové řady telefonů označených písmenem P, které se chystají dorazit minimálně na indický trh. O jejich důležitosti svědčí i to, že pro oba výrobce připravil oficiální propagační stránky s předstihem.

Realme P1 Pro
Realme P1 Pro

Výše postavené Realme P1 Pro bude lákat na zakřivený AMOLED panel se 120Hz obnovovací frekvencí. Plusové body by mohl sbírat za mírně zvýšenou odolnost IP65. Výkon zajistí Snapdragon 6 Gen 1 a baterie nabídne tradičně slušnou kapacitu 5 000 mAh. Opětovné nabití nebude nijak trvat, bude nasazeno 45W drátové nabíjení. Na zádech je velký kruhový modul se dvěma fotoaparáty, o kterých však zatím výrobce nic neprozradil.

Pokud někomu zakřivený displej nevyhovuje, možná jej zaujme Realme P1, který bude mít plochý AMOLED displej se 120Hz obnovovací frekvencí a jasem až 2 000 nitů. Liší se také procesor, kterým v tomto případě bude Dimensity 7050 od MediaTeku. V další výbavě bude hlavní 50Mpx fotoaparát či zvýšená odolnost IP54.

Realme P1 Pro a Realme P1 se oficiálně představí již v pondělí 15. dubna, avšak prozatím pro indický trh. Je však možné, že se dozvíme i informace o budoucí globální dostupnosti.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze