Řada K od LG se rozroste, LG ve videu odtajnilo i model K4

4

Jihokorejské LG v Las Vegas představilo novou řadu základních smartphonů, kterou nazvalo písmenem K. Dočkali jsme se hned dvou modelů, avšak výsledkem bude patrně trojlístek. Blíží se představení nejmenšího modelu K4.

LG K Series

Minulý týden se v Las Vegas uskutečnil tradiční veletrh spotřební elektroniky CES. Na něm jsme se mimo jiných novinek dočkali také představení telefonů LG K10 a LG K7. V obou případech jde o vzhledově velmi povedené modely, které však výbavou spadají maximálně do nižší střední třídy. Zatímco největší model má 5,3palcový displej, tak K7 nabídne menší 5palcový panel. Pro zájemce o ještě kompaktnějšího zástupce má LG v záloze model K4. Ten sice představen nebyl, avšak objevil po boku větších modelů na oficiálním videu.

Předpokládá se, že úhlopříčka displeje se bude pohybovat kolem 4,5 až 4,7 palců. Výbava však patrně klesne také a nelze čekat zázraky. Samozřejmostí však bude podpora sítí LTE a v případě prostředí bude nasazen Android 5.1 Lollipop. Kdy by LG mohlo novinku představit, není v tuto chvíli známé. Dlouho to však zcela určitě trvat nebude.

Zatím představené LG K10 a LG K7

TIP! Lesklé oblázky pro mladé: na CESu jsme vyzkoušeli LG K7 a K10

LG K10 – CES 2016

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
Táto rada K ma celkom pekný dizajn ešte keby tie zadné tlačidlá dali na bok a malo to čistý Android a trocha lepšie parametre tak celkom v pohode telefonik.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze