Prvních 10 Xperií PLAY v ČR je možné vyhrát ve speciální soutěži

2

S blížícím se příchodem herního mobilu Sony Ericsson Xperia PLAY výrobce chystá náležitou propagaci. Tentokrát formou soutěže s názvem First 10. Deset šťastlivců se tak již během dubna stane prvními majiteli Xperie Play v České republice.

Čtěte: Sony Ericsson Xperia PLAY: nastává doba herní

Sony Ericsson Xperia PLAY

Unikátní soutěž, v níž budou zapojeny populární počítačové hry, bude spuštěna na oficiálním českém Facebook profilu „Sony Ericsson Czech Republic“ a bude probíhat ve vybraných městech po celé České republice od 14. dubna do 6. května. Cílem hry bude najít telefon – ten, kdo jej objeví jako první, se stane jeho šťastným majitelem.

Sony Ericsson Xperia Play - oficiální fotografie

V každém kole budou soutěžící postupně seznámeni se třemi indiciemi, pro jejichž splnění zapojí i vlastní nasazení a schopnost rychle reagovat. Setkají se s motivy úspěšných her Need for Speed, Bruce Lee Fighting nebo FIFA 10. První indicie bude vyzrazena prostřednictvím speciální aplikace na Facebook profilu, druhou indicii budou muset soutěžící odhalit s pomocí promotérů či QR kódů přímo v terénu. Právě proto se soutěž koná ve více městech. S třetí indicií pak přichází rozuzlení hádanky a následně hledání utajené lokace telefonu Xperia™ PLAY. Ten, kdo první místo s telefonem najde, se v daném kole stává vítězem. V období od 14. dubna do 6. května tak bude postupně vyhlášeno všech deset vítězů.

Sony Ericsson Xperia Play

Abyste věděli, jakýže konkrétně telefon můžete vyhrát, vězte, že jde o velmi dobře vybavený model s operačním systémem Android, velkým 4 palcovým displejem, 5 megapixelovým fotoaparátem s možností záznamu HD videa a kompletní nabídkou datových funkcí. Více se o modelu Xperia Play dočtete v našem preview.

Diskuze ke článku
Lukáš Vítek
5 megapixelů, ne osm
Michal Pavlíček
Dobrý den,
uklikl jsem se a změnil tak počet megapixelů. Děkuji vám za připomenutí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze