První telefony Huawei s Ark OS dorazí v říjnu, tvrdí analytik

6
První telefony Huawei s Ark OS dorazí v říjnu, tvrdí analytik
  • První telefony mají spadat do nižší a střední třídy
  • Počítá se s dostupností pouze v Číně, minimálně zpočátku

Huawei je údajně plně připraven na nástup operačního systému HongMeng, který by se pravděpodobně pro globální účely jmenoval Ark OS. Naznačují to zprávy od Guo Mingxia, analytika společnosti Tianfeng International, který tvrdí, že první telefony Huawei s Ark OS by měly být představeny již v říjnu tohoto roku.

Nemá se však jednat například o špičkový a vyhlížený model Mate 30. Huawei si je dobře vědom, že systém je potřeba nejprve dostat do širšího povědomí, a první telefony tak mají mířit do střední a nižší třídy. Dle globaltimes.cn probíhá vývoj Ark OS ve spolupráci se společností Tencent. Ke všemu se vyjádřili také výrobci Oppo a vivo. Ti měli sdělit, že nový systém je až o 60 % svižnější než současný Android. Prvotní uvedení telefonů se plánuje pro čínský trh, což není překvapující. Huawei má své vlastní služby úzce navázané právě na domácí trh a na něm bude moci vše plně ověřit a vyzkoušet.

Diskuze ke článku
TRUMP
Ať si ten OS soudruzi v Číně nechají , už to nebudou tak zvané zadní vrátka , ale vrata !
Jediný Trump měl koule a huluheji to šmírování utnul.
Každého špiona by měl dát ke stěně a nechat zastřelit.
fryy
už dávnejšie tvrdím, že huawei je s tým systémom podstatne ďalej, ako si mnohí myslia. pravdepodobne tú situáciu predvídali.
Stano
Huawei Trumpete a Applu vypali rybnik

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze