Prohlédněte si také Xperii XZ1 Compact od Sony

5× aktualizováno
80
Prohlédněte si také Xperii XZ1 Compact od Sony
  • Sony si na veletrh IFA 2017 připravuje slušnou porci tří novinek
  • Dočkat bychom se měli Xperia XZ1, Xperie XZ1 Compact a Xperie X1

Aktualizováno 25. 8. 2017

Po pouhém dni se v plné kráse ukazuje také kompaktní verze Xperia XZ1 Compact. Tentokrát máme možnost obdivovat růžovou verzi ze všech možných úhlů.

Sony Xperia XZ1 Compact

Aktualizováno 24. 8. 2017

Čekání se dnešním dnem stává mnohem příjemnější. Sony totiž zcela neuhlídalo podobu modelu Xperie XZ1 a na světlo světa uniklo hned několik kvalitních tiskových fotografií. Chystanou novinku si můžeme prohlédnout v černé a růžové variantě. S ohledem na blížící se představení lze říci, že se jedná o finální podobu. Japonský výrobce tak nadále razí svůj originální vzhled, jehož stinnou stránkou jsou větší rámečky nad a pod displejem.

Sony Xperia XZ1

Aktualizováno 23. 8. 2017

Příští týden by se měly očekávané Xperie představit, ale je ještě dost času na spekulace. Například nyní došlo k odhalení předpokládaných cen, viz tweet níže. Vlajková loď Xperia XZ1 by měla startovat na 599 librách, což je zhruba 17 tisíc korun. Kompaktní verze Xperia XZ1 Compact pak má stát 499 liber, což je něco málo přes 14 tisíc.

Aktualizováno 18. 8. 2017

Dnešní aktualizace se zaměří na kompaktní model Xperia XZ1 Compact, který by mohl vykouzlit úsměv na tváři všem, kteří dychtí po špičkovém smartphonu s malými rozměry. Očekává se, že displej bude mít stále 4,6 palce, přičemž rozměry se zastaví na 129,5 × 64,5 × 9,4 milimetrech, což je velmi podobné se současnou Xperií X Compact. Ve výbavě se očekává Android 7.1.1 Nougat, procesor Snapdragon 835, 4 GB RAM, podpora NFC nebo baterie s kapacitou 2 600 mAh. Jak bude novinka zřejmě vypadat, se můžete podívat na níže přiloženém videu.

Aktualizováno 16. 8. 2017

Po několika dnech vyplouvají na povrch další informace, které se týkají přímo modelu Xperia XZ1. Očekávat můžeme osvědčený vzhled, procesor Snapdragon 835 nebo 19megapixelový fotoaparát. Novinka bude samozřejmě podporovat také zpomalená videa s 960 snímky za vteřinu. Displej bude mít úhlopříčku 5,2 palce a potěší i 64GB interní paměť, která je pro vlajkovou loď dnes adekvátní.

Sony Xperia XZ1

Původní informace z 9. 8. 2017

Berlínský veletrh IFA 2017 už nám pomalu klepe na dveře a letos by měl být plný novinek. Podílet se na tom bude i japonské Sony, které dle současných informací může představit až tři telefony. Očekává se nová vlajková loď Xperia XZ1 a rovnou i její kompaktní varianta Xperia XZ1 Compact. Tuto dvojici má doplnit ještě prozatím blíže nespecifikovaná Xperia X1. Sony tak oživí označení, které před mnoha lety použilo pro model s operačním systémem Windows Mobile.

Pravděpodobné novinky Sony, které se očekávají na veletrhu IFA 2017

Na čtyřech uniklých fotografiích můžeme vidět vícero přístrojů, což prozrazuje různé umístění čelních fotoaparátů. Všimnout si lze, že se Sony nechystá odklonit od svého designu. V prvé řadě tak zůstane originální, na druhou stranu můžeme očekávat poměrně velké rámečky kolem displeje. Na rozsvíceném zobrazovači je vidět i nový vzhled funkčních tlačítek, která jsou podobné těm, jež mají Pixely. Je možné, že Google tento design povolí i pro ostatní. Zásadní informace se týká použitého operačního systému. Je zde slušná šance, že Sony novinky osadí rovnou osmičkovým Androidem O.

Moudřejší budeme koncem srpna. Sony má svou tiskovou konferenci naplánovanou na 31. srpen 2017 a v Berlíně samozřejmě nebude jako každý rok chybět naše redakce.

Zdroj: xperiablog.net, sonyxperiaailesi.com, twitter.com, xperiablog.net

Diskuze ke článku
Ip Man
Fuj to jsou ale rámečky
Dave
Bylo jasné že čtečku na záda nedaj, když už i Apple přemýšlí, že jí umístí na bok. Design podle mě krásný a jestli bude za odhadovanou cenu kolem 16 tisíc tak s nějakou promo akcí si ho určitě pořídím. Hl. u Sony fakt nemusim čekat týdny a recenze atd. jelikož je to snad nejspolehlivější výrobce na trhu.
Pesedm
Ačkoliv je Sony výrobce čipů, foťák bude opět :/
Dragereker
Fuj,to je otrepaný hnus :(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze