První informace o tajné Nokii E6

7

Už dlouho čekají fanoušci pracovní řady Nokia E na nové zařízení, který by mohlo být nástupcem modelů E66 nebo E72. Mohla by to být Nokia E6?

Na internetu se začínají dostávat informace o tajné Nokii E6, která by měla být dalším zařízením pracovní řady E a nástupcem současných modelů E72 a dalších. Bohužel vzhled nové Nokie je zatím jednou velkou neznámou, vzhledem k některým uniklým informacím však dokážeme celkem přesně popsat, jaká bude její výbava.

Nová Nokia E6 by měla být opět vybavena qwerty klávesnicí. Displej by měl mít nestandardní rozlišení 640x480, což by napovídalo tomu, že klávesnice bude umístěna pod displejem. Ovšem úhlopříčka displeje by měla činit 3". Jaká tedy bude skutečnost, si budeme muset počkat.

Další parametry, které na sebe Nokia E6 v uniklých dokumentech prozradila je Bluetooth 2.0, GPRS/EDGE/3G, WiFi, procesor s architekturou ARM, operační systéme Symbian nebo nový prohlížeč verze 7.3 (momentálně je v Symbianu prohlížeč v7.2). Fotografie na serveru Picasa nám dále prozradila, že Nokia E6 bude vybavena 8Mpx fotoaparátem.

Informace budeme průběžně doplňovat jakmile se objeví nové skutečnosti.

Zdroje: mobile.engadget.com, mynokiablog.com

Diskuze ke článku
JonnyTV
probůh to nemyslejí vážně - malý displej, opět slabé rozlišení, starý BT.........a kdoví co ještě....
marcel
slabe by som to nenazval, ak to bude 3 palce a qwerty ala E72 pod displejom, take zariadenie a s takym rozlisenim neexistuje.
JonnyTV
pokud se nepletu tak to rozlišení mají už Nokia 5800, X 6, N97, N8, C7......to jen redaktor si myslí, že bude - možná - klávesnice pod displejem.............a ten displej půjde kam ? nahoru nebo do stran ? Domnívám se, že to vypadá na zmenšeninu - miniaturizaci E7 - tak jako to dělá Xperia - 10 - 8 - mini......
buso108
tak to sa teda mylis. 5800, X 6, N97, N8, C7, .... maju rozlisenie 640x360 a tu sa hovori o 640x480, cize pomer stran bude taky ako pri 320x240

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze