Prototyp smartphonu od Amazonu se ukazuje na fotografiích

5

Po řadě úspěšných tabletů se největší internetový obchod na světě Amazon chystá vstoupit i na trh se smartphony. Po řadě spekulací se objevil prototyp smartphonu na fotografiích a odhaleny byly i některé funkce údajně připravované novinky, která by mimo jiné měla být podle předchozích úniků vybavena hned šesti kamerami.

O designu budoucího telefonu si ještě příliš obrázek neuděláme. Nejen, že se jedná o prototyp, takže se ještě může změnit, ale navíc je uzavřený v masivním ochranném pouzdře, které maže veškeré jeho rysy.

Podle informací, které unikly spolu s fotografiemi, by měla být finální verze vybavená 4,7" displejem s rozlišením 1 280 × 720 pixelů, což je stejná hodnota jako například u LG Optimus L9 II. Uvnitř by se měl nacházet procesor Snapdragon neznámého typu a taktu, který by měly doplňovat 2 GB paměti RAM. Zadní fotoaparát bude mít rozlišení 13 Mpx a kromě standardní přední kamery pro videohovory, by měl mít v rozích přední strany skutečně další čtyři kamery. Ty by měly sloužit ke sledování polohy očí a obličeje a podle toho upravovat rozložení prvků na displeji.

TIP: Amazon by mohl do půl roku představit telefon se šesti kamerami

Říká se, že tento smartphone není jediný, který letos plánuje Amazon letos představit. Jako druhý v pořadí by měl nabídnout ještě nižší a levnější model. Podle listu The Wall Street Journal by měl být první smartphone představen na konci června a na trh by se mohl dostat v září. Nejprve bude k dispozici pouze ve Spojených státech.

Zdroje: bgr.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
kubik393
To ho bude vyrábět ta samá továrna, která dělá Lumie?
Proto7
Kubik citaj poriadne, to je len masivny plastovy obal, ktory zakryva skutocny vzhlad telefonu.
klm
Hnussssssssssssssssssssssssssssssssss

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze