Problém s procesem SVCHOST ve Windows XP je již opraven

7

Všichni uživatelé, kteří používají Windows XP ten problém znají. Jediný proces a vytíží celý počítač na 100%. Problém jménem „SVCHOST“ je již zažehnán a mnozí uživatelé se mohou radovat z volných systémových prostředků, které si dříve bral tento proces pro sebe.

Před několika měsíci začal proces jménem SVCHOST vytěžovat uživatelům Windows XP procesor na 100% procent. Ve většině případů za to mohla automatická aktualizace systému, která si brala více systémových prostředků než měla, což zpomalovalo systém.

Tapeta „Nebe“ z Windows XP je známější než Mona Lisa.

Redmond vydal doporučení, že uživatelé mají buď aktualizace vypnout nebo počkat, až se systém aktualizuje. Ale nyní Microsoft tento problém opravil. Těžko říci, proč to trvalo tak dlouho, ale nejspíše za to může blížící se datum ukončení podpory. A co vy? Používáte stále Windows XP nebo již máte nějakého z nástupců. Nebo snad dáváte přednost konkurenci? Podělte se s námi v diskuzi.

Zdroje: neowin.net, windowsitpro.com

Diskuze ke článku
Hadas
Taky jsem se s tím párkrát setkal a pomohlo vypnutí aktualizací, což je ale třeba ve firmě dost blbý řešení...
V současné chvíli používám Win 7 Prof. 64bit a spokojenost. Styl Win 8 mě vytáčí třeba při vzdálené správě serveru, kde jsou nové Win. Server 2012. Jako na co ty dlaždice? Tady nezbývá, než se naučit klávesové zkratky, protože jinak je to bída a utrpení... Přitom v testovací verzi osmiček se dalo "metro" potlačit v registrech a zobrazil se při startu klasický desktop i se startem, což považuji na nedotykových zařízeních za mnohem lepší variantu. Uvidíme, co MS vymyslí do budoucna.
bochnik
já sem ten chvost zakázal spouštět po startu a jsem happy.
Nyte
Jo, na starém Sempronu dokázal svchost připravit opravdu nepříjemné "chvilky" :-) ...Škoda, že již nebudou mít XP podporu, jako nenáročný systém na domácí žvýkání se hodí..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze