Příslušenství ke Galaxy S7: klávesnice, objektiv nebo prsten

7

Samsung ke svým vlajkovým lodím představil i řadu nového příslušenství. Pokud se chystáte s novými modely Galaxy S7 pořizovat dokonalé snímky, rychle psát na klávesnici, prodloužit výdrž na baterii nebo mít notifikace stále při ruce, tak se vám bude nové příslušenství rozhodně hodit. My jsme se na něj podívalo přímo na stánku Samsungu na MWC 2016.

Objektivy

Samsung ke svým vlajkovým lodím nabízí obal, na který lze připevnit dva objektivy. Jedná se o teleobjektiv pro focení vzdálenějších objektů a o širokoúhlý objektiv. Samsung novým modelům věří, ostatně světelnost f/1,7 je skvělou hodnotou a fotoaparát by si tak měl poradit i s horším světlem. Lepší světelnost by mohla umožnit i kreativnější práci a to například s hloubkou ostrosti.

Kryt s baterií

Pokud se obáváte, že vám nebude stačit baterie, tak si můžete pořídit speciální kryt, který v sobě má baterie a to o kapacitě 2 700 mAh. Bez problémů tak zvládnete i velmi náročné dny od brzkých ranních do pozdních večerních hodin nebo i více dnů s menším používáním. Pamatovat ale musíte na fakt, že telefon tím značně ztloustne a ztěžkne a je otázkou, zda by nebyla lepší externí baterie. To je ale na každém uživateli.

baterie samsung galaxy S7

Hardwarová klávesnice na displej

BlackBerry má skvělé klávesnice pro rychlé psaní. Pokud byste podobnou chtěli i na Samsung Galaxy S7, není problém. Pokud máte na telefonu speciální kryt (ten je na zadní straně a na bocích), tak můžete na displej nacvaknout podobnou klávesnici jako má BlackBerry. Psaní je rychlé a pohodlné. Pokud na telefonu hodně píšete, tak se nad tímto vylepšení vyplatí uvažovat. Samsung má samozřejmě vše skvěle vyřešené i po hardwarové stránce, takže po nacvaknutí baterie telefon detekuje hardware a vše z displeje pod klávesnicí se zobrazí až na ní. Nemusíte se tedy obávat, že by vám něco uniklo či bylo nedostupné.

Charm: prstýnek nebo náramek

Další doplněk se jmenuje Charm. Ten Samsung nabízí i ve formě prstýnku, případně náramku. Jedná se o velmi jednoduché zařízení, které umí zobrazovat pouze notifikace. Je to sice velice jednoduché, ale maximálně praktické. Navíc dámy mohou Charm využít jako designový doplněk a vědí o notifikacích i v případě, že mají telefon v kabelce. Jednoduché a praktické.

Diskuze ke článku
Fish
Ten prsten by byl fajn, kdyby bylo i provedeni pro chlapy. Klasicky krouzek ...
Marek
Zase ta oskliva klavesnice z S6? :D
to.as
Ten fotak zavadza blesku. Je to kktina a som zvedavy kto si to kupi.
kokot
No hlavně na S6 absolutně nefunkční. Těch patnáct stovek byly fakt vyhozený peníze za tu klávesničku.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze