Připravovaný Sony Ericsson K550i: detailní fotografie

1

Fotografie tohoto připravovaného telefonu unikly již několikrát, jisté však nikdy nebylo jeho označení. Nyní už je známo, že novinka ponese jméno K550i. Kromě detailních živých fotografií jsou dostupné prakticky všechny technické údaje.

Fotografie tohoto připravovaného telefonu unikly již několikrát, jisté však nikdy nebylo jeho označení. Nyní už je známo, že novinka ponese jméno K550i. Kromě detailních živých fotografií jsou dostupné prakticky všechny technické údaje. Bude se jednat o velmi dobře vybavený telefon s výbavou v podstatě shodnou s modelem K750i. Oproti němu však bude výrazně tenčí a přinese některé nové funkce. Na fotografiích je verze K550im pro sítě i-mode. Vzhledově se však oproti standardní variantě neliší.


Fotografie přinesl server Slashphone.com

Mezi nejvýraznější funkce patří 2 Mpx fotoaparát s automatickým zaostřováním a dvojicí LED dioda nahrazující blesk. Pokud by však měl být telefon zařezen do série Cybershot, měl by (dle původních vyjádření Sony Ericssonu) být vybaven xenonovým bleskem. Moudřejší tak budeme až po oficiálním představení. Telefonu nechybí ani slot pro paměťové karty Memory Stick Micro. Z multimediálních funkcí se můžeme těšit kromě hudebního přehrávače také na FM rádio s podporou RDS. Datový konektor Fast-port se přesunul netradičně na bok přístroje. Vše napovídá, že takto řešeno bude více budoucích Sony Ericssonů. Všechny známé technické parametry vám přinášíme v následující přehledné tabulce.


Fotografie přinesl server Slashphone.com

Předpokládané technické parametry - Sony Ericsson K550i

Rozměry102 x 46 x 14 mm
Hmotnost100 gramů
SítěGSM 900 / 1800 / 1900
Displej 176 x 220 pixelů, TFT, 262 tisíc barev
Paměť64 MB + Memory Stick Micro (M2) karty
Operační systém-
Organizační funkceEmailový klient, kalendář, úkolovník, poznámky, kalkulačka, převodník jednotek, světový čas, webový prohlížeč NetFront, RSS čtečka
Multimédia72-hlasá polyfonie, hudební přehrávač, video přehrávač, FM rádio s RDS, JAVA 2.0 s podporou 3D, MusicDJ, PhotoDJ, VideoDJ
Fotoaparát2 Mpx (1600 x 1200 px), autofocus, xenonový blesk
natáčení videa v rozlišení 320 x 240 bodů
PřipojeníUSB 2.0 (Mass Storage), Bluetooth 2.0, GPRS (třídy 10), EDGE (třídy 10)
Baterie a výdrž?
Představení5. února 2007


Fotografie přinesl server Slashphone.com
Diskuze ke článku
Neona
A jaka bude cena tohoto super mobilu?asi si ho koupim když nebude přehnaně drahy.tak se mi ozvěte na e-mail.Děkuju

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze