Přehledně: dostupnost a ceny novinek od Huawei

5
Přehledně: dostupnost a ceny novinek od Huawei
  • Huawei na dnešní tiskové konferenci představil špičkové modely P30 a P30 Pro
  • Novinky dorazí i na tuzemský trh, v rámci předobjednávek navíc získáte dárky
  • Levnější P30 startuje na 16 tisících, za P30 Pro bude nutné připlatit 6,5 tisíce korun

Naše redakce měla jako obvykle možnost vyzkoušet si novinky ještě před tiskovou konferencí, a tak jsme pro vás přichystali podrobné první dojmy Huawei P30 i špičkového Huawei P30 Pro. Oba telefony rozhodně mají co nabídnout a exkluzivní funkce s sebou přináší i exkluzivní cenovky.

Ceny novinek


Cena             Dárky Barevné varianty
Huawei P30 6+128 GB 15 999 Kč Huawei Watch GT + záruka na displej Breathing Crystal, Aurora Blue, Black
Huawei P30 Pro 6+128 GB 22 499 Kč Huawei Watch GT + záruka na displej Breathing Crystal, Aurora Blue, Black
Huawei P30 Pro 8+256 GB 24 999 Kč Huawei Watch GT + záruka na displej Breathing Crystal, Aurora Blue, Black, Amber Sunrise (dorazí později)

Aby Huawei prodeje náležitě podpořil, nabízí v případě objednání mezi 26. 3. a 2. 4. dárek zdarma (za 1 Kč) v podobě chytrých hodinek Huawei Watch GT. Kromě toho získáte i 90 dní záruky na výměnu displeje/zadního skla. Tuto výměnu můžete požadovat pouze jednou. Potěší také 50 % sleva na příslušenství Huawei, pokud budete odebírat newsletter od Huawei. Ten své novinky prodává skrze vlastní nově vzniklý e-shop, o který se stará společnost IRD distribuce, s. r. o.

Výhodou je, že na novinky nemusíte čekat. Pokud objednáte nyní, dočkáte se jich v závislosti na dopravě do pár dnů. Pokud však chcete získat hodinky zdarma, musíte objednávku stihnout právě do 2. 4., případně do vyprodání skladových zásob. Třešničkou na dortu se zdá dárek v podobě Bluetooth reproduktoru CM51, který získáte v případě, že se registrujete a sdělíte váš názor. Akce však platí jen pro prvních 30 recenzentů. Kompletní podmínky akce ukrývá přímo e-shop Huawei. Nakupovat můžete pochopitelně i jinde, hodinky zdarma i záruku na displej nabízí i e-shop MP.cz nebo Alza.cz.

Diskuze ke článku
Matej
A ziadne info o p30 lite?
Kedy zacne predaj v cz/sk?
Jarmil
Přijde mi zajímavá česká cena. P30 stojí 15999 plus hodinky. Mediamarkt 749 Eur bez hodinek. A Slovensko 699Eur (Alza.sk vs Alza.cz). Není u nás cena nižší z důvodu image u nás? Výrobce se rozhodl podstřelit tedy cenu v rámci situace tady?
Sam
Hodinky jako bonus jsou super. Škoda, že jsou to zrovna ty jejich. Takový danajský dar.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze