Samsung oseká počet nových tabletů. Kolik jich v řadě Galaxy Tab S10 nakonec bude?

2× aktualizováno
Samsung oseká počet nových tabletů. Kolik jich v řadě Galaxy Tab S10 nakonec bude?
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Zachovány zůstanou rozměry i výřez v displeji
  • Na zádech budou dva fotoaparáty
  • Otazníky visí nad použitým procesorem

Aktualizováno 22. 8. 2024

Příchod nové generace prémiových tabletů od Samsungu je plánován na říjen. Čekání si lze ukrátit různými úniky, nejnovější přináší server androidheadlines.com. Můžeme vidět modely Galaxy Tab S10+ a Galaxy Tab S10 Ultra, přičemž se zdá, že jihokorejský výrobce zcela vypustí základní model Galaxy Tab S10. Oba plánované modely od sebe rozpoznáte snadno, varianta Ultra má totiž v displeji výřez.

Aktualizováno 15. 7. 2024

10. červenece je definitivně za námi, avšak nové řady tabletů Galaxy Tab S10 jsme se nedočkali. Samsung s nimi zřejmě vyčkává a odhalí je až později. Ostatně naznačuje to nyní také informátor Max Jambor, který zveřejnil video s novými tablety a uvedl, že by měly dorazit v průběhu října letošního roku.


Původní informace z 24. 6. 2024

Samsung má v nabídce i několik tabletů. Tradiční termín příchodu nové generace bývá v létě a letos by tomu nemělo být jinak. Díky androidheadlines.com se nyní můžeme podívat, jak by mohl vypadat vůbec nejvybavenější model Galaxy Tab S10 Ultra.

Z prvních renderů, které nemusí ještě zcela reflekovat finální vzhled, je patrné, že do velkých proměn se jihokorejský výrobce nechystá. Kupříkladu rozměry 326,4 × 208,6 × 5,45 mm jsou takřka zcela identické jako u současného Galaxy Tabu S9 Ultra. Na čelní straně bude velký displej s výřezem, což opět není žádná novinka, objevil se u posledních dvou generací. Na zádech jsou vidět dva objektivy fotoaparátů, zřejmě půjde o hlavní snímač a ultraširokoúhlý fotoaparát.

Samsung Galaxy Tab S10 Ultra

Samozřejmostí bude dotykové pero S Pen, pro které je místo na zadní straně, kde jej bude možné magneticky přichytit a dobíjet. V případě procesoru není zřejmé, po jakém Samsung sáhne. Ve hře je totiž nejen výkonný Snapdragon 8 Gen 3, ale také Snapdragon X Elite/Plus, který výrobce využil v noteboocích.

Na konkrétní informace si budeme muset počkat, ale nijak dlouho by to trvat nemělo. Premiéra by totiž měla proběhnout již 10. července, a to po boku další hromady novinek s logem Samsungu. Těšit se lze třeba na Galaxy Z Fold6, Z Flip6 nebo finální představení prstenu Galaxy Ring.

První pohled na Samsung Galaxy Ring

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze