Potvrzeno: LG Optimus G2 bude představen 7. srpna v New Yorku

5

Vlajková loď jihokorejského LG pro závěr roku 2013 již klepe na dveře. Optimus G2 by se měl oficiálně představit už příští měsíc v USA.

Nejvybavenějším modelem LG na našem trhu je Optimus G. Ten však na současnou špičku již značně zaostává. Výrobce má v nabídce ještě vylepšený Optimus G Pro, jenže ten se u nás zatím neprodává. V posledních týdnech je tak pozornost upřena k nástupci loňského Optimusu G. Uniklo hned několik tajných fotografií a živě se spekuluje o výbavě. Novinka by tak například měla nabídnout 5,2palcový displej s FullHD rozlišením, 13megapixelový fotoaparát s optickou stabilizací obrazu, čtyřjádrový procesor Snapdragon 800, 2 GB RAM či Android 4.2.2 Jelly Bean. Více se o připravovaném modelu přečtete v našem průběžně aktualizovaném článku.

Připomeňte si: Recenze LG Optimus G – Samuraj s křehkým tělem

Nyní je ze strany LG zodpovězena otázka, kdy se špičkového telefonu konečně dočkáme. Výrobce rozeslal novinářům pozvánku na tiskovou konferenci, která se koná 7. srpna 2013 v New Yorku. Na pozvánce pak jistě zaujme nápis "Great 2 Have You", ve kterém je písmeno G a číslo 2 výrazně zvětšeno. Výrobce tak víceméně prozrazuje, že ve výše zmíněné datum dojde k představení modelu Optimus G2.

Zdroje: phonearena.com, engadget.com

Diskuze ke článku
Mike
Na Optimus G Pro docela dlouho čekám, nejsou nějaké odhady, kdy by se měl začít prodávat u nás ? Díky.
kedluben
Jako nexus 4 až když jiné značky mají další stroje.
Refael
Pro Mike:

LG Optimus G Pro jsem v dubnu kupoval na tomto website:

http://www.mobicity.com.au/lg-optimus-g-pro.html



Refael
Pro Mike:

Možná cena vás odradí, jinak austr.frekvence jsou stejné jako ty české.
Záruka je standardní jako u všech internetových nákupů.

Jsem s ním velice spokojený, od začátku května, kdy mi přišel, už jsem dostal 4 aktualizace, byť v rámci té samé verze Androidu 4.1.2..
To ovsem neznamená, že se nemůže aktualizace pro G Pro na 4.2.2 opozdit.
Tak odvážný nejsem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze