Pořiďte si Samsung Galaxy Watch6 nejvýhodněji. Nyní ušetříte až 3 tisíce

Pořiďte si Samsung Galaxy Watch6 nejvýhodněji. Nyní ušetříte až 3 tisíce
Fotografie: Mobil Pohotovost

O šestou modelovou řadu oblíbených Samsung Galaxy Watch je ze strany zákazníků enormní zájem. A rozhodně se není čemu divit. Oproti minulé řadě se totiž dočkaly tučné řádky funkčních i designových vylepšení.

Vůbec nejvýhodněji pořídíte Samsung Galaxy Watch6 u Mobil Pohotovosti. Nejen, že můžete využít výkupní bonus, který cenu hodinek sníží až o 3 tisíce, ale také si můžete nové Galaxy Watch6 odnést už za pár stovek měsíčně s nulovým navýšením.

Samsung Galaxy Watch6 už za 124 Kč měsíčně

Jak si zajistit tu nejnižší cenu Samsung Watch? Chytré hodinky Galaxy Watch6 se běžně prodávají za 7 490 Kč. Pokud vyměníte jakékoliv starší chytré zařízení (smartphone, tablet, chytré hodinky, herní konzole) právě za nové hodinky Samsung, můžete využít výkupní bonus 2 000 Kč. Galaxy Watch6 40mm vás tak vyjdou na 5 490 Kč anebo na 124 Kč měsíčně.

Ještě vyšší 3tisícový bonus získáte při upgradu na Samsung Galaxy Watch6Classic 47mm (běžně 10 490 Kč). Výkupní bonus vám cenu sníží až na 7 490 Kč. A to už je slušná cena za tak nadupané hodinky.

Ceny po uplatnění výkupního bonusu:

Veškeré produkty a podmínky akce najdete zde

Samsung

Čím víc koupíš, tím větší slevu získáš

A to rozhodně není vše. Chcete-li ze Samsung ekosystému vytěžit maximum a pořídit si ještě nová sluchátka, smartphone nebo třeba tablet, můžete díky kódu “vicegalaxy” výrazně ušetřit. Koupí dvou a více produktů z různých kategorií totiž získáte slevu až 15 % na celý nákup. Stačí v košíku zadat kód “vicegalaxy” a sleva je vaše.

Mrkněte na veškeré Samsung produkty, které můžete mít za super ceny. Najdete je na linku mp.cz/galaxybalicek.

Samsung