Podívejte se na LG G7, které výrobce zřejmě odpískal

16
Podívejte se na LG G7, které výrobce zřejmě odpískal
Fotografie: mobilenet.cz
  • Unikl utajovaný model LG G7, který měl být k vidění na MWC 2018
  • G7 měla nabídnout velký displej s výřezem v horní části
  • Pravděpodobně se však nikdy nedočkáme představení

Veletrh MWC 2018 nám pomalu končí, ale přesto tu máme jednu zásadní informaci. Aktuálně došlo k úniku fotografií, na kterých má být zachyceno LG G7 (Neo). Je zcela patrné, že jej výrobce někde tajně vystavoval a zřejmě jen hrstka vyvolených jej mohla spatřit. Na první pohled je patrné, že se LG snaží o ještě větší displej a stejně jako mnoho dalších nasedlo na vlnu výřezu v horní části, kde je umístěn reproduktor a také čelní kamerka. OLED Displej měl mít 6palcovou úhlopříčku a poměr stran 19,5:9 při rozlišení 3 120 × 1 440 pixelů. Výkon měl zajistit Snapdragon 845 společně se 4GB operační pamětí a 64GB úložištěm.

LG G7

Bohužel se zdá, že s největší pravděpodobností jde o zrušený model, kterému výrobce nikdy nevdechne život. Nasvědčují tomu i aktuální spekulace ohledně LG G710 Judy, které tvrdí, že zcela nová vlajková loď od jihokorejského výrobce dorazí až v červnu. Nicméně se nyní alespoň můžeme podívat, jakým směrem vývoj smartphonů u LG směřuje.

Zdroj: pocketnow.com

Diskuze ke článku
Horse2radisher
Konečně někdo kdo pojal správně jak ten výřez má vypadat!!!
To co je na úrovni výřezu nechat černé, a dát tam na pravou stranu hodiny, stav baterie a na druhou oznamovací lištu!!! Krásně využitý display. Nejsem fanda LG, ale za tohle mají palec nahoru :)
Dragereker
Ešteže ho nepredstavili ...ten vyrez je hnus...
Kostak
Výřez je oproti iP X maličký, sám desítku používám a musím uznat, že pokud by tohle LG opravdu vydalo a prodávalo se, můžu jen pochválit :)
Krtek611
Ten výřez se mi nelíbí nikde, ať dají mikrofon buď za display a nebo na horní hranu telefonu a kameru též za display - něco podobného jsem viděl už u xiaomi.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze